Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Τα γενέθλια του Πάμπλο και από βδομάδα... Σαββίδης!!

Με πολλά χαμόγελα συνδυάστηκε σήμερα η προετοιμασία για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας κατέλυσαν στο ξενοδοχείο στο οποίο κάνουν αποθεραπεία, με το Λάζλο Μπόλονι να δίνει το παρών μαζί με τη σύζυγό του, ενώ εκεί βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας.

Το τιμώμενο πρόσωπο σήμερα βέβαια ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία, όχι μόνο για τη χθεσινή εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για το γεγονός ότι σήμερα έχει τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 35 του χρόνια, με τον Ουρουγουανό να μοιράζει γλυκά στο επιτελείο του «Δικεφάλου».

Όσον αφορά τα διοικητικά, ο Ζήσης Βρύζας τόνισε πως ίσως και τη Δευτέρα ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να είναι όμως και επιφυλακτικοί, μετά τις περιπέτειες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Αραούχο Έτο παρέθεσε και δηλώσεις στους δημοσιογράφους στους οποίους τόνισε ότι τον επηρέασε η τρίμηνη αγωνιστική αποχή του, αλά εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια.

Για τη χθεσινή νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: « «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Επρεπε να κερδίσουμε χθες και τώρα είμαστε στην πρώτη θέση. Χθες όλα πήγαν καλά. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες και ήρθε και το γκολ. Στο χθεσινό παιχνίδι ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και αυτό μας βοήθησε να νικήσουμε».

Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται κάθε τρεις ημέρες: «Μας βοηθάει πολύ, γιατί δεν έχουμε προπονήσεις και μας βοηθάει να ξεκουραζόμαστε. Μας βοηθάει πολύ και για τη συνέχεια»

Για το αν έχει στο μυαλό του κάποιο πλάνο για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Έχουμε δύο παιχνίδια πολύ δύσκολα και πρέπει να τα κερδίσουμε. Δεν κάνουμε κάποιο πλάνο και όταν παίξουμε με τον Ατρόμητο θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε».

Στη συνέχεια ευχήθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του: «Του εύχομαι υγεία ευτυχία. Δε μας είπε πόσο χρονών είναι. Μας έκρυψε την ηλικία του...»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και για το πόσο τον επηρέασε ο τραυματισμός που είχε: «Με επηρέασε πάρα πολύ που ήμουν τρεις μήνες εκτός. Τα παιχνίδια που έπαιξα με βοήθησε και πιστεύω στα επόμενα θα είμαι ακόμα καλύτερος].

Για τη στήριξη του κόσμου: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ ότι μετά τα πρώτα παιχνίδια οι φίλαθλοι θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο. Τους χρειαζόμαστε για να βγούμε πρώτοι».

Για το πώς βλέπει την αγωνιστική άνοδο της ΑΕΚ: «Δεν με φοβίζει κάτι απλώς εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ πιστεύω ότι θα βγούμε πρώτοι. Δεν με φοβίζει η ΑΕΚ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: