Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ντομίνγκος: «Εάν πάνε όλα καλά, έρχομαι»!

Ντομίνγκος: «Εάν πάνε όλα καλά, έρχομαι»!
Τις επαφές με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς επιβεβαίωσε ο Ντομίνγκος Πασιένσα, ο οποίος είναι το φαβορί αυτή τη στιγμή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία των Πειραιωτών και τόνισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα σημειωθούν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία και τις προοπτικές του συλλόγου. Ωστόσο, δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος προπονητής στον «Γαύρο» και πρόσθεσε:

«Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Καταλήγοντας, ο Ντομίνγκος τόνισε: «Εάν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους της διοίκησης και να μιλήσουμε από κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και αποτελεί πρόκληση για εμένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: