Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Θα πάρουμε την τρίτη θέση»

«Θα πάρουμε την τρίτη θέση»
Για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνει σίγουρος ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.

Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην προνομιούχο τρίτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, όντας έναν και δύο βαθμούς μπροστά από Τότεναμ και Νιούκαστλ, αντίστοιχα και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Γουέστ Μπρομ για την 38η και τελευταία αγωνιστική.

«Για πολύ καιρό αυτή τη σεζόν δεν είχαμε την τύχη στα πόδια μας. Πλέον κοιτάμε μόνο το τελευταίο ματς, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Νιώθω πως είμαστε συγκεντρωμένοι, ξεκούραστοι και ανταγωνιστικοί και ως εκ τούτου πεπεισμένος πως θα πάρουμε το ματς» τόνισε.

Ο Αλσατός τεχνικός προσπάθησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως,

«έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση πολλές φορές στο παρελθόν, να χρειαζόμαστε δηλαδή μια νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας. Είτε πρόκειται για κάποιον τίτλο, είτε για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μια κατάσταση που ξέρουμε να τη διαχειριζόμαστε».

Για το γεγονός πως τον περασμένο Φλεβάρη η Άρσεναλ βρισκόταν 13 πόντους πίσω από την συμπολίτισσα Τότεναμ και νικώντας την στο μεταξύ τους παιχνίδι με 5-2, ξεκίνησε στην ουσία την αντεπίθεση της, ο Βενγκέρ σχολίασε:

«Αν κάποιος μας έλεγε τρεις μήνες πριν ότι θα βρισκόμασταν σε αυτή την θέση τώρα, θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Η Πρέμιερ είναι δύσκολο πρωτάθλημα»

πηγή: sportfm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: