Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Γκουαρίν: «Θα μείνω στην Ίντερ»

Γκουαρίν: «Θα μείνω στην Ίντερ»
Σίγουρος ότι θα παραμείνει στην Ίντερ εμφανίστηκε ο Φρέντι Γκουαρίν, μιλώντας στην ιστοσελίδα «FCInterNews.it». Ο Κολομβιανός χαφ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους «νερατζούρι» από την Πόρτο και υπάρχει οψιόν ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία προβλέπει πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή με 13,5 εκατ. ευρώ.

«Νιώθω ότι θα μείνω στην Ίντερ για τέσσερα χρόνια, όπως προβλέπει το συμβόλαιο που είχα υπογράψει. Χρειάζεται να περιμένω (για την επιβεβαίωση), αλλά είμαι πολύ σίγουρος. Η Ίντερ είναι ένας σύλλογος που με γοητεύει και η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη με την πόλη του Μιλάνου. Έχω ανακάμψει αρκετά καλά από τον τραυματισμό μου, κάτι που με βοηθάει να δίνω μία καλή ένταση στις εμφανίσεις μου», ανέφερε ο 25χρονος μέσος.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Κολομβιανός μίλησε για την υπόθεση παραμονής του συμπατριώτη του, Ιβάν Κόρντομπα: «Η φιλοδοξία και η νοοτροπία είναι κάτι που κάνει ισχυρό έναν Κολομβιανό. Είναι μία φουρνιά ποδοσφαιριστών που περιλαμβάνει τον Κόρντομπα τον Γιέπες και τον Περέα. Ωστόσο, και η δική μου φουρνιά εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατή».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: