Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κιτρινο(μαυρο)ς πυρετός!!

Κιτρινο(μαυρο)ς πυρετός!
Δεν της φτάνουν οι τραυματισμοί, η ΑΕΚ έχει κι άλλη… νόσο να την ταλαιπωρεί!

Τα συμπτώματα του πρωτοφανούς «κίτρινου πυρετού» της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (108 κάρτες) εμφανίζονται και στα πλέι-οφ και απειλούν να ξεκληρίσουν την «Ένωση» στην προσπάθεια για το Champions League.

Μετά τον Καράμπελα, λοιπόν, που θα χάσει σίγουρα δυο παιχνίδια, έξι ακόμα παίκτες αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να τελειώσουν στο Περιστέρι τη χρονιά.

Το συμπέρασμα των διαιτητών πως η ΑΕΚ ήταν η πιο «βρώμικη» ομάδα του πρωταθλήματος (με 108 κίτρινες κάρτες συνολικά) κόστισε αρκετές φορές και στην κανονική διάρκεια για την «Ένωση». Τα αποτελέσματά του, ωστόσο, απειλούν να τορπιλίσουν και την προσπάθεια της στα πλέι-οφ για τη δεύτερη θέση και το Champions League.

Κι αυτό διότι ένας «κιτρινόμαυρος» (Καράμπελας) τέθηκε ήδη εκτός από δυο παιχνίδια και -ούτε λίγο ούτε πολύ- έξι ακόμα παίκτες αντιμετωπίζουν τον ίδιο κίνδυνο. Με την κάρτα που αντίκρυσε, λοιπόν, ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο συμπλήρωσε 10 και (όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ) επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, τα… μάτια του δεκατέσσερα πρέπει να έχει πλέον ο Μπουγαΐδης (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες την Πέμπτη και κινδυνεύει με μια αγωνιστική) και κυρίως οι Καφές, Γεωργέας, Λεονάρντο (έχουν από έξι κίτρινες), Μανωλάς, Μάκος (έχουν από εννέα) και Λυμπερόπουλος (που έχει 12).

Εξαιρουμένου του Δέλλα λοιπόν (που επίσης βρίσκεται στο όριο αλλά δεν θα προλάβει ούτως ή άλλως τα παιχνίδια λόγω του τραυματισμού του) όποιος από τους προαναφερθέντες δεχθεί κίτρινη κάρτα την Κυριακή, αυτομάτως θα τεθεί… από του χρόνου πάλι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: