Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Η «επίσκεψη» ψυχολογίας του Νατσούρα!!

Το γκολ του Αντώνη Νατσούρα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Δόξα Κρανούλας κρατάει όρθιο τον Ηρακλή για συμμετοχή στα πλέι όφ. Ο «πολυθεσίτης» αρχηγός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, «έδιωξε» τον προβληματισμό και έδωσε ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ηρακλή, επομένως έχει τη δική του σημασία. Ούτε την προηγούμενη φορά, που είχε φορέσει τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος, είχε καταφέρει να σκοράρει. Μόνο δοκάρια είχε... Είναι σίγουρο ότι το γκολ αυτό δύσκολα θα το διαγράψει από τη μνήμη του ο αρχηγός του Ηρακλή. Κι αυτό γιατί αν μη τι άλλο ήταν μία περιπετειώδης φάση. Δεν ήταν μόνο η σημασία του γκολ και η χρονική στιγμή που επιτεύχθηκε...

Δεν πρόλαβε

Όταν η μπάλα έφυγε από τα πόδια του, ο Βασιλειάδης, ο τερματοφύλακας της Δόξας Κρανούλας (πήγε μετά το ματς για να τον δει), έπεσε πάνω του με δύναμη, με ορμή. Ο αρχηγός του Ηρακλή δεν πρόλαβε να διαπιστώσει, αν η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Θυμάται το σουτ, αλλά οι συμπαίκτες του, τον ενημέρωσαν ότι είχε σκοράρει. Άλλωστε, δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί για να πανηγυρίσει. Θα το πανηγύριζε διαφορετικά. Σημασία έχει βεβαίως, ότι τουλάχιστον η ομάδα κέρδισε, ενώ παράλληλα ο ίδιος δεν έχει κάτι το σοβαρό.

«Δεν είναι όφ σάιντ»

Επίσης, εκείνο το οποίο ρώτησε τους συμπαίκτες του ο Νατσούρας, όταν ήταν πεσμένος στο έδαφος, κι ενώ είχε γίνει το 1-0, ήταν αν το γκολ ήταν έγκυρο. Φοβήθηκε αρχικά να μην τον καταλόγιζε ο ρέφερι και ο βοηθός ως όφ σάιντ. Όχι, όμως... Το γκολ ήταν έγκυρο. Μέτρησε κανονικά. Οι συμπαίκτες του, μάλιστα τον ενημέρωσαν επίσης για το γκολ. Είχε βεβαίως τις αισθήσεις του.

Ένιωθε παράλυτος
Όλα αυτά έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτων. Ο αρχηγός του Ηρακλή δεν ένιωθε τα χέρια του, από το χτύπημα και το πέσιμο του Βασιλειάδη στον αυχένα του και την πλάτη του. Ένιωθε τα πόδια του, όχι όμως τα χέρια του. Ένιωθε ένα μούδιασμα στην πλάτη, ένιωθε παράλυτος. Τρόμαξε... Τίποτα απ? όλα αυτά όμως δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Μπορεί ο γιατρός να του έκανε σχολαστικές ακτινογραφίες, ωστόσο η διάγνωση ήταν κάκωση στον αυχένα. Του τοποθετήθηκε κολάρο, που θα πρέπει να φοράει για λίγες μέρες. Ο αρχηγός του Ηρακλή, μάλιστα, δεν μπόρεσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ της Τετάρτης.

Πήγε στην προπόνηση
Όπως ήταν φυσιολογικό, δεν έκανε προπόνηση. Χθες, επισκέφθηκε όμως τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, προκειμένου να δει τους συμπαίκτες του και να τους ανεβάσει τη ψυχολογία. Άπαντες, του ευχήθηκαν. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά σήμερα θα διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η κρίσιμη μέρα, επομένως, είναι σήμερα για τον αρχηγό. Θέλει πολύ να παίξει στο ματς της Κυριακής, αλλά αυτό θα αποφασιστεί σήμερα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: