Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Θέλει σεβασμό ο Μπουφόν!!

Θέλει σεβασμό ο Μπουφόν
Δεν «καίγεται» για την κατάκτηση του Champions League. Αυτό που κυρίως τον ενδιαφέρει είναι η Ευρώπη να σεβαστεί και πάλι τη Γιουβέντους. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της «Γηραιάς Κυρίας», Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος τόνισε πως ναι μεν θέλει να κάνει η ομάδα αισθητή την παρουσία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο δεν πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει και το τρόπαιο.

«Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Έχουμε 16 χρόνια να το κερδίσουμε, αλλά δεν πιστεύω πως η ομάδα, στη σημερινή της μορφή, έχει ό,τι χρειάζεται για να φτάσει στην κατάκτησή του. Θα είναι υπερβολικό να έχουμε τέτοιες απαιτήσεις από μία ομάδα που μόλις κατάφερε ένα θαύμα», δήλωσε αναφερόμενος στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος και συνέχισε:

«Η ομάδα χρειάζεται δύο ή τρεις προσθήκες, ώστε να ξαναγίνει σπουδαία στην Ευρώπη. Σε αυτό το σημείο εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενος απλώς και μόνο αν ξανακερδίσουμε τον σεβασμό της Ευρώπης. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξοδέψει περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ και ούτε εκείνη κατάφερε να επικρατήσει στο Champions League».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: