Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μπαξεβάνος: «Εμείς το θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» , όπου αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε πως ο νικητής του αγώνα θα είναι αυτός που θα το θέλει πιο πολύ, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του θα χρειαστεί ψυχική δύναμη που δεν είχε στον προηγούμενο αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το λόγο που ο Απόλλων εμφανίστηκε τόσο κακός στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου μετά από τις δύο νίκες που πραγματοποίησε τις προηγούμενες αγωνιστικές:

«Οι δύο καλές εμφανίσεις δεν σημαίνουν ότι και η τρίτη θα είναι καλή. Ίσως κάποιοι έμειναν στις προηγούμενες εμφανίσεις. Αγωνιστήκαμε σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες. Πρέπει να είσαι δυνατός και ψυχικά και αγωνιστικά για να αντεπεξέλθεις σε ένα τέτοιο γήπεδο. Αυτό το στοιχείο δεν το είχαμε και αυτό έφταιξε».

Για το τι πρέπει να έχει η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Ηρακλή:

«Δεν φτάνει μόνο η ποιότητα που έχουμε. Πρέπει να έχουμε ψυχή και δύναμη για να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια» και συνέχισε αναφερόμενος στο ντέρμπι με τον Ηρακλή:

Εμένα με ενδιαφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ηρακλής, με δύο ομάδες που έχουν αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και θέλουμε να επανέλθει η αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας. Εμείς το θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι. Αυτό που θα επικρατήσει θα είναι ποιος θα θέλει το παιχνίδι περισσότερο. Βλέπουμε μόνο τον αγώνα της Κυριακής αυτή τη στιγμή».

Για τον κόσμο της Καλαμαριάς και του Ηρακλή:

«Ο κόσμος έχει απογοητευτεί γενικά από το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος και ο δικός μας και του Ηρακλή διψά πολύ για ποδόσφαιρο με τις δύο ομάδες να είναι από τις πιο αδικημένες».

Στον επίλογό του επισήμανε πως:

«Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να νικήσουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: