Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Σκούρα» τα πράγματα για Πέδρο!!

«Σκούρα» τα πράγματα για Πέδρο
Οι τραυματισμοί που είχε μέσα στη σεζόν εξαιτίας των οποίων έχασε πολλούς αγώνες με την Μπαρτσελόνα, είναι ο λόγος που ο Πέδρο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το Euro 2012. Κάτι που ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

«Ο Πέδρο έχει προσπαθήσει πάρα πολύ. Αλλά δυστυχώς δεν είχε μία καλή σεζόν, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε. Η αποστολή μας αποτελείται από 23 παίκτες και πρέπει να είναι όλοι σε καλή κατάσταση», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Ο 61χρονος προπονητής, όμως, δεν στάθηκε μόνο στην περίπτωση του Πέδρου, αλλά και σε αυτή του Βίγια, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του.

«Είμαι ανήσυχος γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά στην προπόνηση, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα σημάδια από αυτό που ξέραμε για τον Βίγια», τόνισε.

Όσον αφορά την απουσία από το Euro 2012 του Πουγιόλ, ο Ντελ Μπόσκε, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τόσο ο Ζεράρ Πικέ, όσο και ο Χάβι Μαρτίνεθ, έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το κενό του αρχηγού της Μπαρτσελόνα.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: