Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Κόστισε» η πρόκριση της Φλουμινένσε!!

Τραυματισμένοι αποχώρησαν οι Φρεντ και Ντέκο, αλλά η Φλουμινένσε κέρδισε με 2-1 την Ιντερνασιονάλ και προκρίθηκε στους «8» τους Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου την περιμένει η Μπόκα Τζούνιορς.
Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει 0-0 στην έδρα της Ιντερνασιονάλ, η οποία προηγήθηκε με γκολ του Λεάντρο Νταμιάο στο 13ο λεπτό. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη χάσει ευκαιρίες για το 1-0, αλλά η Φλουμινένσε χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά, για να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα ο Λεάντρο διαμόρφωσε το 1-1, πριν οι οπαδοί της ομάδας του προλάβουν να αρχίσουν τις... αποδοκιμασίες.
Ακολούθησε κυριαρχία των «φλου» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αμφότερες οι ομάδες έκαναν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Πάντως ο Φρεντ σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 45ο λεπτό, πριν αποχωρήσει τραυματισμένος στο 69ο.  Λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε και ο Ντέκο στο 73ο λεπτό.
Ωστόσο οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Τιάγκο Νέβες απώλεσε μοναδική ευκαιρία να «καθαρίσει» τον αγώνα. Από την άλλη, ο Νταγκομπέρτο παραλίγο να στείλει τη δική του ομάδα στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, αλλά δεν σημείωσε το 2-2 στο 82ο λεπτό, σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες της Ιντερνασιονάλ.
Έτσι η Φλουμινένσε επικράτησε στον «εμφύλιο» και αποτέλεσε την τέταρτη βραζιλιάνικη ομάδα, που προκρίθηκε στους «8» του Λιμπερταδόρες. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μπόκα Τζούνιορς.
Φλουμινένσε: Ντιέγκο, Μπρούνο, Καρλίνιος, Γκαμ, Λεάντρο, Εντίνιο, Τιάγκο Νέβες, Ντέκο (73' Βαλέντσια), Ζαν, Ραφαέλ Σόμπις (82' Μάρκος Τζούνιορ), Φρεντ (69' Μούρα).
Ιντερνασιονάλ: Μούριελ, Ίντιο, Νέι, Μολέδο, Φαμπρίσιο, Ντάτολο (59' Τζάκσον), Γκουνιαζού (71' Νταγκομπέρτο), Τίνγκα (79' Ζο), Σάντρο Σίλβα, Όσκαρ Ντος Σάντος, Λεάντρο Νταμιάο.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: