Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Κατσαβάκης: «Ο Μπόλονι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος μίλησε για τα πλέι-οφ και όχι μόνο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟ: «Ο ΠΑΟΚ μετά και τη χθεσινή νίκη έχει αυξήσει τις ελπίδες του για να προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη δήλωση του Μπόλονι ότι ο Παναθηναϊκός είναι λιοντάρι που κοιμάται: «Θα συμφωνήσω με τον Μπόλονι. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με προσωπικότητες που θα παίξουν για το εγώ τους. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανασυνταχθεί. Έχει παίκτες που μπορούν να τον κάνουν. Έχει μπροστά του τρία παιχνίδια και πολλά μπορούν να γίνουν».

Για τον Ατρόμητο: «Στον Ατρόμητο έχει αρχίσει και βγαίνει η κούραση, αλλά έχει παίκτες στο πάγκο που μπορούν να φρεσκάρουν την ομάδα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να δούμε την κατάσταση στην οποία θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές του. Είδαμε ότι ο Γκαρσία δεν ήταν πολύ καλός στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά χθες ήταν πολύ καλός. Με τη βοήθεια του κόσμου νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ κρατάει τη τύχη στα χέρια του. Εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει να πρεσάρει ψηλά από την αρχή τότε έχει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων. Δεν θα λάβω στα υπόψιν μου ότι τα παιχνίδια θα γίνουν εκτός έδρας, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα μακριά από την έδρα του και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Επιτακτική ανάγκη του ΠΑΟΚ να φρεσκάρει την ομάδα. Νομίζω ότι στο χθεσινό παιχνίδι το σύνθημα της νίκης δόθηκε μέσα από τα αποδυτήρια. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να πρεσάρουν ψηλά».

Για τη διαχείριση του υλικού από τον Μπόλονι: «Διαφωνώ με τους επικριτές όποιοι και να είναι αυτοί. Κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Έχει τη δική του φιλοσοφία ο Μπόλονι.

Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ έτσι ώστε να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ:
«Η σοβαρότητα, η φρεσκάδα και κυρίως η πίστη. Πρέπει να πιστεύουν όλοι στην κατάκτηση της πρώτης θέσης, από το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο».

Για τον αγώνα ΑΕΚ -Ατρόμητος: «Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά, και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα και τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν η Ένωση άλλαξε εικόνα και μέσα σε ένα δεκάλεπτο πέτυχε τρία γκολ. Όταν ο Ατρόμητος προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι δεν τα κατάφερε λόγω κούρασης. Έχουν ανατραπεί οι πρώτες εκτιμήσεις. Η ΑΕΚ μας ξάφνιασε με τη φρεσκάδα της και παίζει με μεγαλύτερα ποσοστά από ότι νομίζαμε».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες ώστε να είναι φορμαρισμένες στα πλέι οφ: «Πολύ προσεγμένη προετοιμασία από το καλοκαίρι για να μπορούν να αντέξουν στα πλέι οφ. Να έχουν δύο ενδεκάδες οι οποίες να αλλάζουν στη διάρκεια του πρωταθλήματος χωρίς να αλλάζει η συνοχή. Να μην υπάρχουν διοικητικά προβλήματα. Τέλος να διαχειριστούν οι παίκτες την κούραση, με διατροφή και καλή εξωγηπεδική συμπεριφορά».

Για την παραμονή του στο πάγκο της Δόξας Δράμας: «Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και θα τον περιμένω να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να κάνουμε μια τελευταία συζήτηση. Θα κάνουμε μια κουβέντα και εάν βρούμε κοινά σημεία θα συνεχίσουμε τη συνεργασία».

Για την περσινή του εμπειρία με τον Ηρακλή: «Δεν μετάνιωσα που δούλεψα τρεις μήνες άφραγκος. Θα μου αρκούσε αυτή η ομάδα να βρίσκονταν στη φυσική της θέσης». 
 
πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: