Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

«Δεν πάει στην Μπαρτσελόνα ο Μπέιλ»

«Δεν πάει στην Μπαρτσελόνα ο Μπέιλ»
Κατηγορηματικός ήταν ο Χάρι Ρέντναπ αναφορικά με το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ και τα όσα ακούγονται περί συμφωνίας της Τότεναμ με την Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του παίκτη έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο προπονητής των «spurs»τόνισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία και πως όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα.

«Δεν έχω ακούσει τίποτα όσον αφορά την πώληση του παίκτη. Όσα λέγονται δεν είναι αλήθεια και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ούτε στο ελάχιστο», ήταν τα λόγια του Άγγλου τεχνικού.

Αυτή ήταν η απάντησή σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί οριστικοποίησης της συμφωνίας με τον Ουαλό μπακ. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο, όπως σχολίασε ο Ρέντναπ, η Τότεναμ δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τους καλύτερους παίκτες της, ακόμα και αν δεν καταφέρει τελικά η ομάδα να βγει στο Champions League.

«Δεν ήρθαν στην ομάδα επειδή παίζαμε στο Champions League. Ήρθαν γιατί η Τότεναμ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, που πληρώνει καλά και τους παρέχει την δυνατότητα να αγωνιστούν στην Premier League. Δεν πρόκειται να πουλήσουμε κανέναν επειδή δεν θα αγωνιζόμαστε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση», συμπλήρωσε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: