Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δύσκολα η Βελέζ στους «8» του Λιμπερταδόρες!!

Με συνολικό σκορ 2-1 προκρίθηκε η Βελέζ στον επόμενο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες ύστερα από το εντός έδρας 1-1 με την Ατλέτικο Νασιονάλ.
Το 1-0 στην Κολομβία αποδείχθηκε «χρυσό» για τους Αργεντινούς, καθώς δέχθηκαν αρκετή πίεση από την Ατλέτικο στον επαναληπτικό. Η Βελέζ, όμως, κράτησε το 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πήρε την πρόκριση.
Από το πρώτο λεπτό, οι Κολομβιανοί πίεσαν για το γκολ με τον Λουίς Φερνάντο Μοσκουέρα να αποτελεί την «αιχμή του δόρατος». Αντίθετα οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν παθητικά και απλά σταματούσαν τις επιθέσεις των αντιπάλων.
Στο 52ο λεπτό, όμως, ο Αουγκούστο Φερνάντεζ άνοιξε το σκορ για τη Βελέζ. Ακολούθησε το 1-1 από τον Μοσκουέρα στο 66ο λεπτό, πριν αρχίσουν οι κινήσεις... απελπισίας των παικτών της Νασιονάλ στον αγωνιστικό χώρο. Τα τελευταία λεπτά, πάντως, ήταν δραματικά.
Εν τέλει, ο σύλλογος Μπουένος Άιρες εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Πλέον περιμένει τον νικητή της σειράς «Σάντος-Μπολιβάρ», στην οποία οι Βολιβιανοί κέρδισαν το πρώτο παιχνίδι με εντός έδρας 2-1.
Βελέζ Σάρσφιλντ: Μπαροβέρο, Πάπα, Κουμπέρο, Ντομίνγκεζ, Τόμπιο, Ζαπάτα (67' Μπέγια), Φερνάντεζ, Καμπράλ, Κέρο, Μαρτίνεζ (88' Ραμίρεζ), Πράτο (80' Όμπολο).
Ατλέτικο Νασιονάλ: Πετσούτι, Τούλα, Ντίαζ, Μπερνάλ, Ενρίκεζ, Τόρρες, Μεχία, Κόρντομπα (80' Κουιντέρο), Ουρτάδο, Μοσκουέρα (90' Βαλένσια), Παμπόν.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: