Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Καμπάνης : «Εάν επανέλθω, θα είναι με νέα δεδομένα»

Στο “Αθλητικό Μetropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο κ.Γιάννης Καμπάνης, ο οποίος προ λίγων ωρών εξέδωσε ανακοίνωση αποσύροντας προς το παρών, και μέχρι να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις τον Ιβάν Σαββίδη, το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για την απόσυρση του ενδιαφέροντος: “Νομίζω ότι η ανακοίνωση ήταν σαφέστατη. Αποσύρω προς το παρών το ενδιαφέρον μου. Δεν εγκαταλείπω το θέμα του ΠΑΟΚ αλλά εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση με τον Σαββίδη , θα επανέλθω με άλλα οικονομικά δεδομένα. Θα έχουμε νέα τάξη πραγμάτων και νέες διαπραγματεύσεις”.

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ;” Νομίζω ότι πηγαίνει καλά. Θα μπορούσε να ήταν και πιο ουσιαστικός στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Αλλά νηστικό αρκούδι δεν χορεύει'.

Για το αν σκοπεύει να ξανάρθει στην Τούμπα: “Δεν νομίζω ...χωρίς να το λέω αυτό επειδή είμαι επηρεασμένος από την θερμή υποδοχή που είχα από τη διοίκηση στο ματς με την ΑΕΚ”.
Για τις διαπραγματεύσεις με τον Σαββίδη: “Δεν έχω καμία εικόνα και δεν με ενδιαφέρει. Το αποτέλεσμα το γνωρίζω από τώρα . Θα είναι αρνητικό”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: