Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Να μας κάνει τη χάρη η ΚΠΡ»

«Να μας κάνει τη χάρη η ΚΠΡ»
Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι ο Άσλει Γιάνγκ, ο οποίος ελπίζει πως η ΚΠΡ θα κάνει τη ...χάρη στους «κόκκινους διαβόλους» και θα κερδίσει τη συμπολίτισσά τους Σίτι στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, γλιτώνοντας με τη νίκη αυτή τον υποβιβασμό της.

«Ο Μαρκ Χιούζ δεν θα θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει αφού η ομάδα του “φλερτάρει” με τον υποβιβασμό. Επομένως, θα κάνει ότι μπορεί ώστε οι παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εμείς ελπίζουμε πως θα μας κάνουν τη χάρη να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να είμαστε αυτοί που θα κερδίσουν τον τίτλο» δήλωσε ο Άγγλος μέσος και πρόσθεσε:

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα και θα είναι πολύ απογοητευτικό αν χάσουμε τον τίτλο για ένα μόλις γκολ. Αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κανένας αρνητισμός , πρέπει μόνο να σκεφτόμαστε θετικά».

Ο 26χρονος των «κόκκινων διαβόλων» αστειεύτηκε και με το γεγονός πως ο αδερφός του συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ , Άντον, ο οποίος παίζει για την ΚΠΡ, θα τους βοηθήσει:

«Ίσως ο Ρίο μιλήσει στον αδερφό του και κανονίσει κάτι! Θα περιμένουμε και θα δούμε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: