Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Ο Μέσι με αποκάλεσε νέγρο!»

Φωτιές άναψε με δηλώσεις του στο περιοδικό Helden ο Ρόιστον Ντρέντε, καθώς όπως αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι τον αποκάλεσε νέγρο. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε πολλές περιπτώσεις αντιμέτωποι , με τα… αίματα μεταξύ τους σε πολλές περιπτώσεις, όμως για πρώτη φορά ο Ολλανδός προβαίνει σε αυτή την αποκάλυψη, που αν επαληθευθεί είναι σίγουρο ότι θα βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον Αργεντινό σταρ.

«Παίξαμε αντιμέτωποι πολλές φορές και πάντα είχαμε προβλήματα. Ξέρεις τι με πειράζει στα αλήθεια; Ο τόνος με τον οποίο με αποκαλεί ''νέγρο νέγρο''», δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στη συνήθεια που υπάρχει στη Νότια Αμερική, κάτι που είχε επικαλεστεί και ο Σουάρεζ στην υπόθεση με τον Εβρά.

«Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σύνηθες στη Νότια Αμερική, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ. Ο συμπαίκτης μου στη Ρεάλ, Μαχαμαντού Νιαρά παραλίγο να εκραγεί όταν Οι Χάιντσε και Ιγκουαΐν τον αποκάλεσαν νέγρο, αλλά αμέσως το σταμάτησαν»

Στο τέλος στάθηκε σε ένα περιστατικό όταν αγωνίζονταν με τη φανέλα της Χέρκουλες λέγοντας πως: « Όταν έπαιξα ενάντια στην Μπαρτσελόνα με τη Χέρκουλες, είχα και πάλι τα ίδια προβλήματα με τον Μέσι. Πριν το ματς μου έδωσε το χέρι και μου είπε '' Γεια σου νέγρο''. Δεν μου έσφιξε το χέρι ξανά μετά το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι θα με καλέσει στα γενέθλιά του».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: