Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αποστολίδης: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει κουρασμένος αλλά...»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας στα φετινά πλέι οφ, αλλά και στις πιθανότητες που έχει να πάρει την πρωτιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά μίλησε για τις τέσσερις ομάδες που απαρτίζουν το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ: «Με τις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν είναι μια ανοικτή ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει το προβάδισμα των 4 βαθμών. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι θα πάρει την πρωτιά. Ο Ατρόμητος εμφανίστηκε κρύος και κουρασμένος, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είναι και στα καλύτερά του».

Για το αυριανό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα είπε: «Αν κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει τις δυνατότητες η ομάδα, μπαίνει πολύ δυνατά για τη μάχη της πρωτιάς, αλλιώς χάνει σημαντικό έδαφος. Έχει δύσκολο πρόγραμμα καθώς θα έχει δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Ένας καλός ΠΑΟΚ και όχι απαραίτητα εξαιρετικός μπορεί να κερδίσει αυτόν τον Παναθηναϊκό. Αν δεν κερδίσει οι πιθανότητες θα είναι πολύ λίγες μετά».

Για το γκολ του Μήτρογλου στον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Φάνηκε στην περίπτωση του γκολ του Μήτρογλου ότι ο επόπτης θα μπορούσε να μην κατακυρώσει το γκολ. Βέβαια ο ρόλος του ποδοσφαιριστή δεν είναι για να κάνει κρίση σε αποφάσεις διαιτητικές. Αντί ο αμυντικός να σηκώνει το χέρι για οφ σάιντ θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσει τη φάση».


Για την εικόνα του «Δικεφάλου»: «Η ομάδα φαίνεται πολύ κουρασμένη. Είναι εξαντλημένη και στο δεύτερο ημίχρονο κάθεται εντελώς. Δεν ξέρω αν είναι θέμα τακτικής ή αν είναι θέμα κόπωσης. Είναι κάπως φυσιολογικό, αφού οι υποχρεώσεις ήταν πολλές, ενώ το ρόστερ δεν είναι και τόσο μεγάλο για να ξεκουραστούν παίκτες. Αλλά όπως είπα οι άλλες ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση και για αυτό ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες».

Για το λόγο για τον οποίο ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο καλός εντός έδρας τη φετινή χρονιά: «Υπάρχει διαφορά των απαιτήσεων του περιβάλλοντος του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτά που μπορεί να κάνει η ομάδα. Αυτό προσθέτει βάρος στα πόδια των ποδοσφαιριστών μέσα στη Τούμπα. Για να ανταποκριθεί ένας ποδοσφαιριστής σε τέτοια πίεση θα πρέπει να είναι μεγάλης αξίας. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλούς τέτοιους. Αυτό θεωρώ εγώ και δεν νομίζω ότι είναι ο μοναδικός λόγος».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: