Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πολύ καλό για να είναι αληθινό;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης δέχεται πιέσεις να ηγηθεί μας παναρειανής προσπάθειας για την ΠΑΕ Άρης.
Πολύ καλό για να είναι αληθινό;
Από ιδέες και προτάσεις για την επόμενη μέρα του Άρη, τίποτα άλλο… Ουκ ολίγα είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν στο περίγυρο της ομάδας, ανεξαρτήτως που καμία, προς το παρόν, δεν συνοδεύεται από …ρευστό. Το ζητούμενο, δηλαδή.

Ένα νέο σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν έχουμε διασταυρώσει ακόμη, είναι το εξής: Ανθρωποι που κινούνται στον ευρύτερο χώρο του Άρη έχουν πλησιάσει τον Γιάννη Ιωαννίδη με στόχο να τον "ψήσουν" να ηγηθεί μιας παναρειανής προσπάθειας για να βγει ο σύλλογος από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Ο "ξανθός" είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά αυτό το διάστημα που οι διχαστικές τάσεις είναι έντονες στους κόλπους του συλλόγου. Είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να συσπειρώσει τους Αρειανούς, όποια τάση κι αν εκφράζουν. Γι’ αυτό δέχεται πιάσεις να ηγηθεί μιας προσπάθειας που στόχο θα έχει να συνενώσει όλες τις δυνάμεις και να οδηγήσει τον Άρη στην επόμενη μέρα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Ιωαννίδης δεν έχει εξωτερικεύσει ακόμη τις σκέψεις του και τις προθέσεις του. Αν, δηλαδή, θέλει να αναλάβει μια τέτοια πρωτοβουλία και αν μπορεί. Αν έχει το χρόνο να το κάνει, αφού είναι γνωστό ότι εξελέγη εκ νέου βουλευτής με τη Ν.Δ στην Α’ Θεσσαλονίκης και έχει αυξημένες υποχρεώσεις στον πολιτικό στίβο.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν υπάρχει αλήθεια στα σενάρια που αναπτύχθηκαν γύρω από τον κ. Ιωαννίδη, δεδομένου ότι χρειάζονται άμεσα λύσεις στο πρόβλημα της ΠΑΕ. Θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες…
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: