Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

"Θα σε σκοτώσω μαλ@κ@"!

Ο Άντεμ Λιάιτς αποκάλυψε το διάλογο που είχε με τον συμπαίκτη του, Ντέλιο Ρόσι, στο επεισόδιο που είχαν στον αγώνα της Φιορεντίνα με την Νοβάρα.
"Θα σε σκοτώσω μαλ@κ@"!
"Όταν έγινα αλλαγή χειροκρότησα και του είπα στα ιταλικά "Είσαι μεγάλος, είσαι σπουδαίος". Επαναλαμβάνω, έκανα λάθος. Αλλά δεν περίμενα μία τέτοια αντίδραση", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην "Corriere della Sera" o επιθετικός της Φιορεντίνα, και συνέχισε:
"Ζητώ από τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προβάλλουν ξανά το video. Έγραψαν ότι έβρισα τη νεκρή μητέρα του προπονητή μου, ότι μίλησα για το γιο του που έχει προβλήματα αναπηρίας, πράγματα που δεν είναι αλήθεια.
Εάν αποδειχτεί ότι έχω πει αυτά τα πράγματα, είμαι έτοιμος να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο. Ο Ρόσι προσπάθησε πολλές φορές να με χτυπήσει ενώ την ίδια ώρα μου έλεγε "είσαι μ@@@κας, θα σε σκοτώσω".
Εγώ του απάντησα στα σέρβικα και σίγουρα δεν του έλεγα κοπλιμέντα. Ένας από τους συνεργάτες του με κρατούσε από το ένα χέρι και μου έλεγε να παραμείνω ήρεμος και ένας παράγοντας της Φιορεντίνα με κρατούσε από το άλλο χέρι.
Δεν ήμουν όμως εγώ εκείνος που έπρεπε να ηρεμήσει. Ευτυχώς δεν με χτύπησε με "γεμάτη" μπουνιά. Από την πλευρά μου δεν πέρασα στην επίθεση και είμαι υπερήφανος. Αυτό δείχνει πως οι γονείς μου με μεγάλωσαν σωστά.
Δεν θα μπορέσω να τον συγχωρέσω ποτέ για αυτό που έκανε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: