Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ζιρού: «Μιλάει ο μάνατζέρ μου με την Μπάγερν»

Ζιρού: «Μιλάει ο μάνατζέρ μου με την Μπάγερν»
Σε συζητήσεις με την Μπάγερν βρίσκεται ο μάνατζερ του Ολιβιέ Ζιρού, όπως αποκάλυψε ο επιθετικός της Μονπελιέ, μιλώντας στην «Bild».

Ο πρώτος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος είναι θετικός στο να αγωνιστεί στην ομάδα του Μονάχου, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συνεργαστεί με τον Μάριο Γκόμεζ.

«Προσωπικά δεν μιλάω με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά αυτό το κάνει ο ατζέντης μου. Έχουμε πολλά κοινά, αλλά υπάρχουν ακόμα διαφορές. Ο Μάριο Γκόμεζ είναι πολύ καλός στο σκοράρισμα και πολύ δυνατός μέσα στη μεγάλη περιοχή. Εγώ μπορώ να σκοράρω από μακριά. Σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Μπάγερν, πιστεύω πως μπορώ να συνεργαστώ με τον Γκόμεζ», δήλωσε ο Ολιβιέ Ζιρού στην «Bild» και συμπλήρωσε:

«Έχω ήδη ρωτήσει τον Φρανκ (Ριμπερί) για την Bundesliga, τους οπαδούς, τα γήπεδα και την ποιότητα ζωής στη Γερμανία. Πάντως, μπορώ να πω πως η Πρέμιερ Λιγκ είναι ελαφρώς καλύτερη από την Bundesliga, αλλά προσωπικά μου αρέσουν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θα ήθελα βέβαια, όλα αυτά να συνδεθούν με τη συμμετοχή μου στο Euro 2012».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: