Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ακόμα "φωνάζουν" στον ΠΑΟΚ!!

Δεν σταματάνε οι αναφορές στον ΠΑΟΚ για το γκολ οφσάιντ (;) του Μήτρογλου. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Έτο να μιλήσει. "Δεν μας σέβονται. Και πέρυσι τα ίδια είχαμε με τον Ζιλμπέρτο".
Ακόμα "φωνάζουν" στον ΠΑΟΚ
"Σίγουρα μας στεναχωρεί η απώλεια των βαθμών στο ματς με τον Ατρόμητο. Αλλά μας πεισμώνει κιόλας ο τρόπος με τον οποίο δε μας άφησαν να κερδίσουμε. Είναι άδικο διότι εμείς παίζουμε τους κόπους μιας χρονιάς και είναι σαν να μην μας σέβονται.
Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο αυτό που συμβαίνει γιατί και πέρυσι θυμάμαι ότι με ένα γκολ οφσάιντ του Ζιλμπέρτο Σίλβα σε βάρος μας στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα χάσαμε με 1-0 και πήρε άλλος τη θέση για τα προκριματικά του με τον Τσάμπιονς Λιγκ", δήλωσε στα "Σπορ του Βορρά" και πρόσθεσε για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό:
"Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε μόνο τη νίκη για να περάσουμε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ και να συνεχίσουμε να κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα το δείξουμε μέσα στο γήπεδο...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: