Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Έλληνας ο διάδοχος του Μαρκόπουλου»

Ο τιμ μάνατζερ του μπασκετικού ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αποχώρηση του Σούλη Μαρκόπουλου από το τιμόνι του «Δικεφάλου» αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα.

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να είσαι ασυνεπής στον ηγέτη της ομάδας, που είναι ο προπονητής. Του έγινε μια πρόταση που είναι μικρή, αλλά είναι σύμφωνα με τις δυνατότητες του σημερινού ΠΑΟΚ. Όχι του ΠΑΟΚ του παρελθόντος ή αυτού που θέλουμε να έχουμε.

Ο κόουτς έκανε πολύ καλή δουλειά τρία χρόνια, δούλεψε σκληρά, έκανε υποχωρήσεις στο οικονομικό, αλλά αυτή τη φορά ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε ότι θα ήταν προβληματική η συνέχιση της συνεργασίας. Ενημερώθηκε για το θα θέλαμε να κάνουμε και το τι θέλει η ομάδα να κάνει. Το οποίο είναι λίγο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον:

«Ο πρώτος παράγοντας που επηρεάζει τις καταστάσεις είναι το οικονομικό, τα περιθώρια είναι στενά για όλες τις ομάδες, αλλά και όλη την κοινωνία πόσω μάλλον από μια κατάσταση που κουβαλάει πολλά χρέη από το παρελθόν. Προτεραιότητα είναι η πληρωμή των παλαιών χρεών.

Ό,τι εκκρεμεί είναι άμεσα απαιτητό, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Έγινε μια προσπάθεια ρύθμισης των χρεών και έχει προγραμματίσει πώς θα τα πληρώσει. Το αγωνιστικό τμήμα είναι υποχρεωμένο να λειτουργήσει με αυτά τα δεδομένα,. Παρά τις δυσκολίες η ομάδα πέρυσι είχε καλή χρονιά φέτος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε κάτι ανάλογο, και του χρόνου θα προσπαθήσουμε δεδομένων των περιστάσεων το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο διάδοχο του Σούλη Μαρκόπουλου:

«Είμαστε απροετοίμαστοι αυτή τη στιγμή για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής Τα οικονομικά δεδομένα υπαγορεύουν να είναι ένας Έλληνας προπονητής για να μπορέσει να εκφράσει τις δικές του φιλοδοξίες ερχόμενος στον ΠΑΟΚ».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: