Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τελικώς… στον αέρα ο τελικός!!

Τελικώς… στον αέρα ο τελικός!
Την Πέμπτη το πρωί θα γνωστοποιηθεί αν τελικά θα διεξαχθεί ή όχι ο –εξ αναβολής- πέμπτος τελικός της Α1 βόλεϊ των ανδρών ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ πρότεινε η αναμέτρηση να διεξαχθεί όπως είχε οριστεί στην 14 Μαΐου, αλλά υπό ειδικές συνθήκες, δηλαδή με επιλεγμένο κόσμο στις εξέδρες.

Ο «γηραιός» δέχθηκε αν και πρότεινε το ματς να γίνει σε μεγαλύτερο γήπεδο, οι Συριανοί ωστόσο θα δώσουν την απάντηση τους μέχρι την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ποινή ωστόσο που για να εφαρμοστεί απαιτούνται πέντε εργάσιμες ημέρες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, με κύριο θέμα την διεξαγωγή του πέμπτου τελικού της Volleyleague OPAP 2011-2012. Το παρών έδωσαν οι διοικήσεις των δυο συλλόγων ΓΣ Ηρακλής και ΑΟ Φοίνικας, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Α. Μαυρομάτης και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Γ. Σιδέρης.

Στην διάρκεια της συζήτησης, όλες οι πλευρές κατέθεσαν τις απόψεις τους για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Ταρνατόρος και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Μαυρομάτης ζήτησαν από όλους τους συμμετέχοντες να βρεθεί μια λύση για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πρότειναν να γίνει ο πέμπτος τελικός ένας αγώνας «ειδικής διαχείρισης», με την συμμετοχή φίλων του βόλεϊ αλλά και φιλάθλων του Ηρακλή και του Φοίνικα.

Μετα από συζήτηση, η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα, επιφυλάχθηκε να δώσει την τελική της απάντηση για την συμμετοχή του ή μη στον πέμπτο τελικό, το πρωί της Πέμπτης 10.5.2012.

Αποφασίστηκε ο πέμπτος τελικός να διεξαχθεί στο ΕΓ Μίκρας με την παρουσία 1.000 φιλάθλων, από τους οποίους, οι 500 θα ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες (αθλητές βόλεϊ, διαιτητές, προπονητές, παράγοντες κ.α.) και οι 500 θα είναι φίλαθλοι του Ηρακλή, με ονομαστικά εισιτήρια. Ο Ηρακλής, πρότεινε να διεξαχθεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο, μεγαλύτερης χωρητικότητας και η ΕΣΑΠ απεδέχθη το αίτημα αυτό, πάντα όμως με καθεστώς «ειδικής διαχείρισης». Η τελική πρόταση θα κατατεθεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης 10.5.2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: