Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ζιράρ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ζιράρ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Τους ποδοσφαιριστές του επιχείρησε να προσγειώσει ο Ρενέ Ζιράρ μετά τη χτεσινή νίκη της Μονπελιέ επί της Ρεν με 2-0.

Μπορεί με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του να επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος τεχνικός, όμως, κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη θεωρεί την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Παλέψαμε πολύ σκληρά 10 μήνες για να τα θαλασσώσουμε τώρα. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι και την τελευταία αγωνιστική», σχολίασε.

Ταυτόχρονα τόνισε πως η νίκη αυτή έδωσε ιδιαίτερη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, αφού είχε προηγηθεί μια εβδομάδα έντονης αμφισβήτησης έπειτα από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Εβιάν: «Στους παίχτες μου φαίνεται ότι αρέσει η πίεση» δήλωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως «τέτοια αποτελέσματα, σβήνουν τα όποια σχόλια».

Ο Ζιράρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λιλ που βρίσκεται στην τρίτη θέση: «Με νίκη διασφαλίζουμε τη δεύτερη θέση, η Λιλ όμως είναι πολύ συμπαγής αντίπαλος» είπε, κρατώντας και πάλι… χαμηλά τη μπάλα για τη Μονπελιέ.

Δηλώσεις για το ματς αυτό έκανε και ο τερματοφύλακας των πρωτοπόρων της Λιγκ 1, Ζεφρί Ζουρντράν: «Δεν πρέπει να το βλέπουμε σαν τελικό, απλά σαν ένα ακόμη ωραίο αγώνα που έχουμε να δώσουμε. Δεν πρέπει να «φουσκώσουν» τα μυαλά μας, απομένουν δύο παιχνίδια και έξι πόντοι για να πάρουμε», παραμένοντας στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: