Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αναστέλλει το ενδιαφέρον του ο Καμπάνης!!

Μέσω επιστολής του νομικού εκπροσώπου του ο Γιάννης Καμπάνης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν με το θέμα του Ιβάν Σαββίδη, αλλά τονίζει πως θα είναι στη διάθεση της ομάδας σε ότι χρειαστεί στο μέλλον.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αναγκάζομαι για τους λόγους που έγιναν γνωστοί δια της προηγούμενης επιστολής μου, να αναθεωρήσω προς το παρόν το ενδιαφέρον μου για την απόκτηση των μετοχών της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Επιπροσθέτως τονίζω ότι σ΄ αυτήν μου την απόφαση οδηγήθηκα και από την εκκωφαντική σιωπή σας σχετικά με τα αιτήματα που σας απηύθυνα.

Τονίζω ότι ποτέ δεν αισθάνθηκα αντιπαλότητα με κανένα σας, πολλώ δε περισσότερο με τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Αναγνωρίζω το απόλυτο δικαίωμά σας να επιλέξετε όποιον και ό,τι εσείς ως συγκροτημένο όργανο διοίκησης θέλετε.

Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο που του αξίζει με τον (διαφαινόμενο) νέο επενδυτή της επιλογής σας, και όλα να κυλήσουν σε κλίμα διαφάνειας και νομιμότητας, ώστε ο ΠΑΟΚ να μην αναγκαστεί να απολογείται για θέματα που δεν οφείλει (όπως π.χ. άλλες μεγάλες ιστορικές Π.Α.Ε. τύπου Σαχπατζίδη ή άλλων προφυλακισμένων τέως προέδρων άλλων ομάδων), ενέργειες και λάθη που προφανώς μέχρι σήμερα φαίνεται ότι αποφύγατε και είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να αποφεύγετε τηρώντας κατά γράμμα το πνεύμα και το γράμμα των νόμων, όπως η τάξη και ο λαός του ΠΑΟΚ απαιτεί.

Παραμένω στη διάθεση του ΠΑΟΚ (ως τοιούτου εννοουμένου τόσον της Διοικήσεως αλλά και του λαού) για ό,τι στο μέλλον χρειαστεί ή στην απευκταία περίπτωση που οι λύσεις που επιλέξατε δεν ευοδωθούν.

Με εκτίμηση Για τον Καπτ. Γ. Λ. Καμπάνη

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Χαράλαμπος Δ. Αποστολίδης Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω».

Με αφορμή αυτή την επιστολή ο δικηγόρος του Γιάννη Καμπάνη, Χαράλαμπος Αποστολίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αποχώρηση 9αλλά όχι οριστική όπως τόνισε) από τη διεκδίκηση της ανάληψης των ινίων του «Δικεφάλου».

Αρχικά τόνισε: «Επειδή υπάρχει το θέμα με τον κύριο Σαββίδη δεν θέλει να μπει εμπόδιο στο θέμα. Δεν ένιωσε αντίπαλος με τον Ιβάν Ο κύριος Σαββίδης είναι μια χαρά άνθρωπος, αλλά κοιτάξτε το παρελθόν στα διοικητικά της ομάδας» και πρόσθεσε:


«Στη φάση της διεκδίκησης της διαπραγμάτευσης έγινε κάτι τέτοιο. Οι διαδικασίες με τον Ιβάν προχώρησαν αρκετά και δεν υπάρχει λόγος να μπερδευόμαστε στα πόδια τους. Αν δεν πάει κάτι καλά θα είμαστε εδώ».


Για το τι αντιμετώπιση είχε ο Γιάννης Καμπάνης από την πλευρά του ΠΑΟΚ: «Έδειξαν ότι δεν μας θέλουν. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι ούτε ο Κατσαρής , ούτε ο Ζαγοράκης, ούτε ο Βρύζας. Ο Καμπάνης θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ αλλά είναι το δικαίωμα τους να επιθυμούν άλλον. Απευθύνομαι μόνο στον ΔΣ της ΠΑΕ και όχι στον ερασιτέχνη γιατί μόνο με αυτούς μιλάμε».


Για το πόρισμα της ΠΑΕ: «Περιμένω να δημοσιευθεί το πόρισμα των λογιστών που διαφυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό. Η συνέντευξη δεν μου λέει τίποτα. Είναι καθήκον του ερασιτέχνη. Ένα μέλος του ερασιτέχνη πρέπει να έχει το δικαίωμα να ξέρει τι γίνεται».

Για το τι πληροφόρηση έχει για τις επόμενες ενέργειες του Γιάννη Καμπάνη Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο σκοτάδι. Δεν έχω ανακατευτεί.
Για το αν εκπροσώπησε ποτέ τον Ιβάν Σαββίδη και τι γνώμη του για αυτόν: «Εγώ δεν εκπροσώπησα ποτέ τον Ιβάν Σαββίδη, τον εκπροσώπησα μόνο για θέμα του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει ο Ιβάν, αλλά σας διαβεβαιώνων ότι είναι σοβαρός άνθρωπος» και συνέχισε:
«Δεν ξέρω, όμως, πόσο σοβαροί είναι οι δικοί μας. Ο Βρύζας δεν κάνει κουμάντο. Αυτοί που έδιωξαν την πρώτη φορά τον Ιβάν μπορεί να το κάνουν και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: