Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Μπροστά» τα δεδουλευμένα!!

Σε συνεχείς επαφές με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα… κόκκινα αναφορικά με τις διαθέσεις τους να κινηθούν δικαστικά κατά του Άρη για να εξασφαλίσουν τα χρήματα τους, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η διοίκηση των «κίτρινων» με… αποκορύφωμα την περίπτωση Φατί.

Μπορεί στα διοικητικά να υπάρχει «φουρτούνα» μετά την αδυναμία εξεύρεσης λύσης την προηγούμενη εβδομάδα στη συνέλευση της Κοινωνίας Μελών, αλλά οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να κρατήσουν τον «οργανισμό» ζωντανό προχωρώντας σε συμβιβασμούς για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων. Όπως κατέγραψε και χθες το «Μ» η πλευρά Φατί είχε συνάντηση με τη διοίκηση, ενώ χθες υπήρξε και νέο ραντεβού, αυτή τη φορά όμως, με τον Αντώνη Ζαμπέτα. Σε γενικές γραμμές καταγράφηκε μια κοινή διάθεση εξεύρεσης λύσης, που όμως προϋποθέτει πως η διοίκηση θα καταφέρει να βρει χρήματα, για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων.

Κατά τα φαινόμενα λοιπόν σήμερα οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν στην υπογραφή των απαραίτητων εγγράφων και ο ποδοσφαιριστής θα περιμένει την κίνηση καλής θέλησης (καταβολή της πρώτης δόσης του συμβιβασμού), προκειμένου να σκεφτεί να αποσύρει την προσφυγή του που όλοι έχουν αντιληφθεί πως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φτάσει μέχρι την εκδίκαση της. Σχεδόν ίδια είναι και η περίπτωση του Φράνσις Ντίκο που εκπροσωπείται από τον ίδιο δικηγόρο (Γιώργο Ζελελίδη), αλλά ζητά πολύ λιγότερα χρήματα βάσει του συμβολαίου του. Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από το αν οι δύο ποδοσφαιριστές δουν… φως, με την καταβολή κάποιας δόσης από τα οφειλόμενα που υπάρχουν από το ξεκίνημα (ή και από την περσινή) της χρονιάς.

Στην αντίπερα όχθη, από πλευράς διοικητικών παραγόντων επισημαίνεται και η αξιοσέβαστη στάση που κρατούν εδώ και καιρό οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν πιέζουν περισσότερο την κατάσταση με προσφυγές, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της ΠΑΕ. Παράλληλα υπήρξε επικοινωνία και με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος τουλάχιστον προς το παρόν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις και να μην πιέσει κι αυτός με μια ενδεχόμενη προσφυγή που θα αποτελούσε τεράστια «μαχαιριά» με βάση τις απολαβές που… αναγράφονται στο συμβόλαιό του.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: