Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Κρόιφ: «Πρόσφερε θέαμα η Γιουβέντους»

Κρόιφ: «Πρόσφερε θέαμα η Γιουβέντους»
Εντυπωσιασμένος από τη Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε παρουσιάστηκε ο Γιόχαν Κρόιφ, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. Ο Ολλανδός θρύλος της Μπαρτσελόνα εξήρε τον τρόπο με τον οποίο οι «μπιανκονέρι έφτασαν στην κατάκτηση του τίτλου.

«Η Γιουβέντους έχει παίξει κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Είναι επιθετική ομάδα και προσφέρει θέαμα. Η νίκη δεν είναι το μόνο που μετράει, όμως παίζουν πάρα πολύ καλά. Έχουν διανύσει έναν μακρύ δρόμο από το 2006, όταν και υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία, και η νίκη αυτή είναι μία ανταμοιβή για τις προσπάθειές τους. Είναι δύσκολο να πω αν παίζει σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά σίγουρα μπορούν προσφέρουν θέαμα στους οπαδούς τους», ανέφερε αρχικά ο 65χρονος άνδρας και πρόσθεσε:

«Ο Πίρλο είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, η μπάλα κάνει ό,τι θέλει εκείνος, και θα μπορούσε να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Ο Ντελ Πιέρο, όπως και ο Τζίτζι Μπουφόν, έχουν την Γιουβέντους μέσα τους. Το έδειξαν όταν η ομάδα υποβιβάστηκε στη Serie B. Έμειναν σε αυτή και επέστρεψαν στην κορυφή. Είναι δύσκολο τι αντιπροσωπεύει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: