Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Νικολούδης: «Όχι στους ''ουρανοκατέβατους'' παράγοντες»

Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Τάκης Νικολούδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για το πώς βλέπει το μέλλον της ομάδας, αλλά και τη φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα των ομάδων της Θεσσαλονίκης: «Οι ομάδες αντί να βοηθηθούν με τα έσοδα που μπήκαν μέσα στα ταμεία τους, μεγάλωσαν τα χρέη τους. Ο κόσμος βοηθά μόνο όταν βλέπει σωστά πράγματα».

Για τις δυσκολίες της φετινής σεζόν στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής αντιμετώπισε προβλήματα από την αρχή της σεζόν, όμως δεν δόθηκαν λύσεις. Όταν χτίστηκε η ομάδα την τελευταία στιγμή ήταν δύσκολο να γίνει κάτι καλό. Οι άλλες ομάδες ήταν πιο οργανωμένες. Δεν φταίει κανείς, φταίνε μόνο οι καταστάσεις».

Για τις πιθανότητες ανόδου της ομάδας: «Βλέποντας τη βαθμολογία ο Ηρακλής θα πρέπει να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα αλλά και πάλι θα είναι πολύ δύσκολο. Ο Ηρακλής εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων».

Κλείνοντας επισήμανε για το πώς ο Ηρακλής θα μπορέσει να φτάσει και πάλι στην πρώτη τη τάξει κατηγορία: «Δεν θα πρέπει να υπάρξει απογοήτευση ότι και να γίνει φέτος. Πέρσι βρέθηκε από την Αθήνα κάποιος ουρανοκατέβατος από την Αθήνα και έριξε την ομάδα ,ενώ είχαμε σωθεί αγωνιστικά. Θα πρέπει να γίνει ένα πλάνο δύ9ο ετών για να ανέβει η ομάδα εκεί που ανήκει, να είναι υγιέστατη και να μην υπάρχουν ουρανοκατέβατοι παράγοντες που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: