Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Τον «έπιασε» στην κορυφή!!

Τον «έπιασε» στην κορυφή
Στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου της Football League 2 «συγκατοικεί» από σήμερα ο Πανηλειακός με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετα τη νίκη των πρώτων με σκορ 2-1 επί της Ζακύνθου για τη 17η αγωνιστική και τη «λευκή» ισοπαλία της «ελαφράς ταξιαρχίας» στη Γλυφάδα κόντρα στην τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Πύργου πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και έφτασε άνετα στο «τρίποντο». Αρχικά, με πέναλτι ο Λότας (3’) και στη συνέχεια ο Ταφαρλής (61’) έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα τους και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου, ο Ηλυσιακός πήρε βαθιά «ανάσα» στην προσπάθεια για παραμονή, με το «διπλό» επί του Ρούβα με σκορ 2-0, χάρις στα γκολ των Κωνσταντίνου (49’) και Μπούμπα (84’).

Καλαμάτα και Αστέρας Μαγούλας «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ τα Χανιά στην έδρα τους πήραν πολύτιμη νίκη με σκορ 1-0 επί της Προοδευτικής και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις των πλέι άουτ, σε αντίθεση με τους Κορυδαλλιώτες, που βρίσκονται εντός επικίνδυνης ζώνης.

Στο δεύτερο όμιλο της Football League 2 και τη 19η αγωνιστική, ο Εθνικός Γαζώρου διατήρησε τη διαφορά των έξι βαθμών από τη δεύτερη Νίκη Βόλου, καθώς επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 του Οδυσσέα Αναγέννησης. Οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ με τον Ξανθόπουλο στο 6’, αλλά ο Εθνικός ισοφάρισε άμεσα με τον Χαριτίδη (13’) και με πέναλτι έφτασε στη νίκη με τον Άγγο (70’).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ηρακλής πήρε τους τρεις βαθμούς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νατσούρα επί της Δόξας Κρανούλας στην έδρα του. Η Νίκη Βόλου επικράτησε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-0 (3’ Πουλάκος, 43’ Παυλίδης) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, «γκρεμίζοντας» παράλληλα τους σημερινούς αντιπάλους της.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε νίκη με 2-0 εκτός έδρας απέναντι στον ήδη υποβιβασμένο Αετό Σκύδρας και πλησίασε στον ένα βαθμό τις θέσεις για τα πλέι οφ. Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας και Τηλυκράτης έμειναν στο 1-1, ενώ και ο Τύρναβος νίκησε άνετα με σκορ 3-1 τον Βατανιακό στη Λάρισα.

1ος Όμιλος

Χανιά - Προοδευτική: 1-0

Γλυφάδα - Απόλλων Σμύρνης: 0-0

Καλαμάτα - Αστέρας Μαγούλας: 0-0

Ρούβας - Ηλυσιακός: 0-2

Πανηλειακός - Ζάκυνθος: 2-1

Βαθμολογία 1ου ομίλου

Απόλλων Σμύρνης 33
Πανηλειακός 33
Γλυφάδα 25
Καλαμάτα 24
Ζάκυνθος 23
Ρούβας 22
Χανιά 21
Ηλυσιακός 20
ΠΑΟ Ρουφ 19
Αστέρας Μαγούλας 17
Προοδευτική 16

2ος Όμιλος

Ηρακλής - Δόξα Κρανούλας: 1-0

Αετός Σκύδρας - Οικονόμος Τσαριτσάνης: 0-2

Εθνικός Γαζώρου - Οδυσσέας Αναγέννησης: 2-1

Νίκη Βόλου - Απόλλων Καλαμαριάς: 2-0

Μέγας Αλέξανδρος - Τηλυκράτης: 1-1

Τύρναβος - Βατανιακός: 3-1

Βαθμολογία 2ου ομίλου

Εθνικός Γαζώρου 40
Νίκη Βόλου 34
Απόλλων Καλαμαριάς 33
Οικονόμος Τσαριτσάνης 32
Τηλυκράτης 32
Τύρναβος 31
Ηρακλής 29
Μ. Αλέξανδρος 20
Δόξα Κρανούλας 19
Βατανιακός 18
Οδυσσέας Αναγέννησης 13
Αετός Σκύδρας -4*

*Ο Αετός Σκύδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση 11 βαθμών.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: