Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Πρόκριση με δύο φάουλ για Λιμπερτάδ!!

Η Λιμπερτάδ επιβλήθηκε με 2-0 της Κρουζ Αζούλ και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-1 στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Μπορεί οι Παραγουανοί να ήταν εμφανώς ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χρειάστηκαν δύο εκτελέσεις φάουλ, για να διαμορφώσουν το 2-0. Συγκεκριμένα ο Χοσέ Νούνιεζ έκανε το 1-0 στο ένατο λεπτό και ο Βίκτορ Κάθερες το 2-0 στο 48ο. Αμφότεροι σκόραραν με κεφαλιές ύστερα από στημένες φάσεις. Οι γηπεδούχοι απώλεσαν πολλές ακόμα ευκαιρίες, αλλά ο στόχος της πρόκρισης επετεύχθη.
Πλέον η Λιμπερτάδ περιμένει τον νικητή της σειράς «Ουνιβερσιδάδ της Χιλής-Ντεπορτίβο Κίτο», στην οποία οι δεύτεροι κέρδισαν με 4-1 στο Εκουαδόρ, οπότε έχουν σημαντικό προβάδισμα. Σημειώνουμε πως οι προημιτελικοί της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής θα διεξαχθούν από τις 15 μέχρι τις 24 Μαΐου.
Λιμπερτάδ: Μουνιόζ, Νασούτι, Μπονέτ, Σαμούντιο (84' Μπιζέρα), Μπενγέγκας, Κάθερες, Ακουίνο, Τσιβέγι, Αγιάλα, Νούνιεζ (71' Γκαμάρα), Βελάσκεζ (74' Μελέντεζ).
Κρουζ Αζούλ: Κορόνα, Πίντο, Ζουνίγκα, Αραούχο, Περέιρα, Κάστρο, Χιμένεζ, Γκουτιέρεζ (46' Καρμόνα), Γκαρίδο, Μπράβο (57' Περέα), Βίγια (46' Πενουέλας).






πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: