Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Πρώτοι όπως και πέρσι»

Αισιόδοξος παρά το κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ορέστης Kαρνέζης στην κάμερα της Nova, όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ. Οπωσδήποτε μια ήττα δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ξεχάσουμε την προηγούμενη αναμέτρηση και να κοιτάξουμε τον αγώνα της Τούμπας».

Υπάρχει εξήγηση γι' αυτό το νωθρό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ;

Τι να πούμε... Πολλά μπορούμε να πούμε μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τούμπας και να κατέβουμε για την νίκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι της ομάδας σου ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ;

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινήσει η αναμέτρηση και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρέπει να σκοράρουμε και όταν σκοράρουμε νομίζω ότι δεν χάνουμε μετά.

Εκτιμάς ότι μπορείτε να παραμείνετε μέχρι το τέλος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ;

Και πέρυσι μην ξεχνάμε ότι είχαμε ξεκινήσει και πάλι λάθος στα πλέι οφ, όμως καταφέραμε να το ανατρέψουμε και νομίζω ότι στο τέλος θα τερματίσουμε πρώτοι.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: