Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

«Ενωμένοι σαν μια γροθιά»

«Ενωμένοι σαν μια γροθιά»
Θέση για τα όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρά για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό όσον αφορά τόσο στην παραμονή των αδελφών Γιαννακόπουλων, αλλά στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, πήρε η «πράσινη» ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η διοίκηση του τριφυλλιού» κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού λίγο πριν την κρίσιμη μάχη με την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Final 4 και τονίζει ότι παίκτες, προπονητές και διοίκηση είναι μια γροθιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μας προκαλεί άσχημη εντύπωση, που μόλις λίγα 24ωρα πριν από το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, κάποιοι ασχολούνται με τα διοικητικά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αντί με την κορύφωση της μεγαλύτερη διασυλλογικής διοργάνωσης του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ που αυτοδιαφημίζουν την αντικειμενικότητά τους, συνεπικουρούμενα από συγγενικά τους οπαδικά σάιτ, αποφάσισαν, διαστρεβλώνοντας δηλώσεις, να αποπροσανατολίσουν τόσο την ομάδα και τους αθλητές, όσο και τους φιλάθλους μας από το μεγάλο στόχο, το 7ο ευρωπαϊκό. Τους καταγγέλλουμε στα εκατομμύρια των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στους εμπνευστές του σχεδίου αποπροσανατολισμού, πως ότι κι αν κάνουν διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά για να διατηρήσουν στην Κωνσταντινούπολη το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: