Σάββατο 26 Μαΐου 2012

«Συνταγή» Τσέλσι… προτείνει ο «Ίμπρα»!

«Συνταγή» Τσέλσι… προτείνει ο «Ίμπρα»!
Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχει η Μίλαν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πιστεύει πως οι «ροσονέρι» μπορούν να καταφέρουν πολλά ακόμη και χωρίς μεταγραφές, ακλουθώντας το παράδειγμα της Τσέλσι, φέτος, η οποία έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Επίσης, ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος στο Μιλάνο, αλλά άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

«Το πρόβλημα της Μίλαν είναι οικονομικό. Δεν υπάρχουν χρήματα ώστε ο σύλλογος να αγοράσει πέντε καλούς παίκτες ή να αγοράσει εκείνους που έχει πραγματικά ανάγκη. Ωστόσο, πιστεύω ότι όσο περισσότερο αγωνίζεσαι με τους ίδιους συμπαίκτες, τόσο περισσότερο βελτιώνεσαι. Για παράδειγμα η Τσέλσι. Κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν σημαίνει πως ήταν η πιο δυνατή ομάδα», τόνισε ο Ιμπραΐμοβιτς.

Παράλληλα, ο Σουηδός στράικερ τα… πήρε όταν ρωτήθηκε αν η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στους «ροσονέρι», είναι ικανή να τον κάνει να φύγει από την ομάδα: «Χωρίς τις φήμες δεν θα είχατε τίποτα να γράψετε, εσείς οι δημοσιογράφοι. Είμαι χαρούμενος στην Μίλαν και σκοπεύω να τιμήσω το συμβόλαιό μου, αλλά πάντα κάτι μπορεί να συμβεί».


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: