Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ισόπαλοι οι Ρώσοι με τους Ουρουγουανούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρωσία, αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στον Α' όμιλο του Euro 2012, αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουρουγουάη στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο «Λοκομοτίβ» της Μόσχας.
Ισόπαλοι οι Ρώσοι με τους Ουρουγουανούς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ντικ Αντβοκαατ παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μαλαφέφ. Στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά, ήταν οι Ανιουκόφ, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ. Στα χαφ έπαιξαν τρεις παίκτες της Ζενίτ, οι Ντενίσοφ, Σιρόκοφ και Ζιριάνοφ. Στην αριστερή πτέρυγα ήταν ο Αρσάβιν, στην δεξιά ο Ιζμαϊλοφ και σέντερ φορ ο Πογκρέμπνιακ.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους Ουρουγουανούς, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA, να είναι πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και τους Ρώσους να έχουν την κατοχή της μπάλας.
Στο 26' ο Λουίς Σουάρες απέφυγε τον Ιγκνασέβιτς αλλά πλάσαρε άστοχα ενώ την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια του Καβάνι. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Αντβοκαατ πέρασε στο ματς τον Αλεξάντερ Κερζάκοφ αντί του Πογκρέμπνιακ και ο επιθετικός της Ζενίτ έκανε την διαφορά για την Ρωσία.
Η Ουρουγουάη που έπαιξε με όλα της τα αστέρια, προηγήθηκε στο 47' όταν ο Σουάρες έκανε προσποίηση σε Ζιρκόφ και Ιγκνασέβιτς και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Η άμυνα της Ρωσίας έδειξε σε κάποιες στιγμές να δυσκολεύεται κόντρα στους γρήγορους επιθετικούς της «σελέστε».
Όμως από την μέση και μπροστά είχε σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας, απόρροια της ομοιογένειας που πηγάζει από τον βασικό κορμό της Ζενίτ. Ετσι, δύο παίκτες της πρωταθλήτριας Ρωσίας, συνδυάστηκαν στο 49' στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Ρομάν Σιρόκοφ έβγαλε την κάθετη πάσα στον Κερζακόφ που νίκησε τον Μουσλέρα. Στο 52΄μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από τους Ρώσους διεθνείς, ο Σιρόκοφ σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 68' ο Μαλαφέεφ πρόλαβε τον Σουάρες και έσωσε την Ρωσία ενώ στο 76' ο Κερζάκοφ απέφυγε δύο αντιπάλους αλλά άνοιξε την μπάλα στο κοντρόλ και μάζεψε ο Μουσλέρα.
Οι αλλαγές που έκανε ο Αντβοκαατ ήταν μονάχα σε πρόσωπα και δεν άλλαξε τίποτα στην διάταξη της ομάδας. Με εξαίρεση την θέση του γκολκίπερ, του σέντερ φορ και του δεξιού χαφ, οι υπόλοιποι παίκτες που ξεκίνησαν θα είναι λογικά βασικοί στο Euro.
Η σύνθεση της Ρωσίας: Μαλαφέεφ, Ανιουκόφ, Α. Μπερεζούτσκι (46' Σαρόνοφ), Ιγκνασέβιτς. Ζιρκόφ (70' Ντμίτρι Κομπάροφ), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ (77' Γκλουσάκοφ), Ιζμαϊλοφ (77' Κοκόριν), Πογκρέμπνιακ (46' Κερζακόφ), Αρσάβιν



szólj hozzá: Russia Uruguay 1:1 GOALS

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: