Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Euro 2012: Με το βλέμμα στους νεαρούς ο Λεβ!

Ο Γιόακιμ Λεβ στο πρώτο φιλικό της Γερμανίας για την προετοιμασία της ομάδας του για το Euro, απέναντι στην Ελβετία, αναμένεται να παρατάξει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Από τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012 είναι η Γερμανία, η οποία μαζί με την Ισπανία συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για… θρίαμβο. Ο Γιόακιμ Λεβ, όντας αρκετά χρόνια στον πάγκο της ομάδας έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία και τα «πάντσερ» δείχνουν να αποδίδουν εξαιρετικά. Απόψε (26/5) ξεκινούν την προετοιμασία τους όπου στο «Σεν Γιάκομπ» φιλοξενούνται από την Ελβετία.
Η ομάδα του Ότμαρ Χίτσφελντ γνωρίζει αρκετά από το γερμανικό ποδόσφαιρο, καθώς οι Ντιέγκο Μπενάλιο, Φράνσις Άφολτερ, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, Τρανκίλο Μπαρνέτα και Ερέν Ντερντιγιόκ αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα.
Η Γερμανία, έδωσε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της, απέναντι στην Ελβετία, όταν το 1908 είχε ηττηθεί με 5-3 στη Βασιλεία. Ο Γιόακιμ Λεβ, σε περίπτωση που επιλέξει να αγωνιστούν οι Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν και Γιούλιαν Ντράξλερ, θα κάνουν το ντεμπούτο τους.
Τόπο στα… νιάτα
Από τους γηπεδούχους, δεν κλήθηκε ο Βαλόν Μπεχραμί που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι στο κέντρο θα δεσπόζουν οι παρουσίες των Μπλερίμ Ντζεμαϊλί με τον συμπαίκτη του στη Νάπολι, Γκοκχάν Ινλέρ. Για τη «νασιοναλμανσάφτ» ο Τιμ Βίζε αναμένεται να αγωνιστεί, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει ως αλλαγή ο γκολκίπερ της Γκλάντμπαχ, Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν κάνοντας το ντεμπούτο του.
Στην άμυνα οι Μπένεντικτ Χιέβεντες και Μάρσελ Σμέλτσερ αναμένεται να καλύψουν τις θέσεις των μπακ, με τους Περ Μερτεζάκερ και Ματς Χούμελς να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας.
Οι πιθανές ενδεκάδες
ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιστάινερ, Σεντέρος, Τζουρού, Ζίγκλερ, Ινλέρ, Τζεμαϊλί, Σακίρι, Ξάκα, Μπαρνέτα, Ντερντιγιόκ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Βίζε, Χιέβεντες, Μερτεζάκερ, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κεντίρα, Γκουντόγκαν, Ντράξλερ, Οζίλ, Ποντόλσκι, Κλόσε.



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: