Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μπορεί ο Δώνης στον ΠΑΟΚ;

Ο Μπόλονι μπορεί να έφταιξε σε κάποια πράγματα, μπορεί να μην έφταιξε σε κάποια άλλα, όμως τελικά δεν έκανε την υπέρβαση με τον ΠΑΟΚ.
Μπορεί ο Δώνης στον ΠΑΟΚ;
Ο Δώνης θα μπορέσει να τα καταφέρει, στην περίπτωση που αναλάβει;
Μάλιστα, δεν θα πρέπει να κάνει μόνο υπέρβαση για τον Δικέφαλο, αλλά και δική του. Όπως θυμόμαστε ο Δώνης δεν τα κατάφερε στο προηγούμενο πέρασμά του από ομάδα με βαριά φανέλα. Στην ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πετύχει στο έργο του, όμως το κλίμα στην Ένωση ήταν τότε πολύ πιεστικό και δεν του δόθηκε χρόνος να παρουσιάσει κάτι.
Αυτή τη φορά υπάρχει μια ακόμα μεγάλη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις. Με τον Ατρόμητο ο Δώνης έκανε πράματα και θάματα, όπως είχε γίνει παλιότερα και με την Λάρισα. Ο Δικέφαλος, όμως, περιμένει από τον Δώνη το κάτι παραπάνω.
Πιτσιρικάδες έχει αρκετούς ο Δικέφαλος και καλή "φιλοσοφία" και "πολιτική" στα φυτώρια), χρόνος θα του δοθεί λογικά, οπότε για τον Δώνη υπάρχουν κάποιες προδιαγραφές για να μπορέσει να ανεβάσει ένα σκαλοπάτι ακόμα τον ΠΑΟΚ.
Φυσικά, όλα αυτά που λέμε θα πρέπει να τα δούμε στην πορεία. Ο Δώνης, άλλωστε, δεν είναι ακόμα επίσημα προπονητής του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να τα βρούνε πρώτα στο οικονομικό. Ίσως ο Δώνης να περιμένει και κάτι άλλο. Οπότε μπορεί και να στραβώσει κάτι, άρα τελικά να μην γίνει. Σίγουρα, πάντως, αν αναλάβει θα είναι ένα πολύ καλό στοίχημα και για τις δυο πλευρές!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: