Σάββατο 26 Μαΐου 2012

«Τα δεδουλευμένα και το βουλώνουμε»!

Με νέες δηλώσεις επέστρεψε ο μάνατζερ του Μιχάλη Σηφάκη, Παύλος Τοπίδης, καθώς μιλώντας στην ιστοσελίδα sport2310.gr, επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως αν ο Αρης δώσει στον παίκτη τα 188.000 ευρώ, τότε η υπόθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές θα κλείσει.
«Τα δεδουλευμένα και το βουλώνουμε»!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο sport2310.gr:
«Ότι έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες δεν είναι τίποτα παραπάνω από μυθεύματα. Δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ότι εάν καταβληθούν οι 188.000 μέχρι την Δευτέρα εμείς δεν θα έχουμε καμία δυνατότητα να αξιώσουμε καμία ρήτρα.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να μας προσεγγίσει, εμείς δεν κρυβόμαστε ούτε προσπαθούμε να αποφύγουμε κανέναν. Ασκούν κάποιοι μικροπολιτική στην πλάτη του Αρη, για κάποιους το θέμα Σηφάκη πουλάει στην Θεσσαλονίκη. Δεν έχουν καταλάβει που βρίσκονται συγκεκριμένοι, νομίζουν ότι ο Αρης είναι καμιά «ομαδούλα» Δ’ Εθνικής».
Στην συνέχεια αναφερόμενος στην ρήτρα του συμβολαίου των 800.000 ευρώ επεσήμανε: «Προσπάθησαν κάποιοι να περάσουν τεχνηέντως ότι πρόκειται περί περιόδου προστασίας, λάθος δεν ισχύει κάτι τέτοιο το μόνο που ισχύει είναι ότι εάν σπάσει το συμβόλαιο με υπαιτιότητα της ΠΑΕ υπάρχει ρήτρα υπογεγραμμένη και από τις δύο πλευρές που προβλέπει την καταβολή του αντίστοιχου ποσού. Επαναλαμβάνω ας τελειώνουν τα παραμύθια δεν υπάρχει τίποτα περί περιόδου προστασίας είναι ξεκάθαρα θέμα ρήτρας αναφορικά με την διακοπή συμβολαίου υπαιτιότητα της ΠΑΕ. Δεν είναι μόνο ο Μιχάλης (σ.σ Σηφάκης) που έχει αξιώσει αυτήν την ρήτρα, δείτε την περίπτωση Τόχα, του χρωστούσαν 150 χιλιάδες πήρε 220.000 ευρώ και αποχώρησε , αλλά πολύ περισσότερο και την περίπτωση Σανκαρέ. Ο Σενεγαλέζος ζήτα 1,4 εκ. ευρώ εκ των οποίων οι 900.000 είναι η ρήτρα και ακόμη ασχολούνται με τον Σηφάκη, φαίνεται όμως ότι το θέμα του πουλάει για αυτό και συνεχώς ασχολούνται με αυτό. Όπως επίσης ο Ντίκο, ο Φατί αλλά και ο Σανκαρέ η πρώτη λέξη που ξεστόμισαν όταν γεννήθηκαν ήταν «ΑΡΗΣ» άρα με αυτούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν το αναγάγουν σε πρώτο θέμα».
Για την συμμετοχή του Σηφάκη στο Euro και τα χρήματα που πρόκειται να εισπράξει ο ΑΡΗΣ: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μακάρι ο ΑΡΗΣ να εισπράττει χρήματα και από άλλους ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι. Ο Μιχάλης φεύγει αλλά ακόμη και στην αποχώρησή του θα φέρει χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ αλλά ακόμη και αυτό δεν εκτιμάται από τους ανθρώπους του Αρη».
Καταληκτικά το μήνυμα που έδωσε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ ήταν ξεκάθαρο: «Θα το ξαναπώ για να πάψει όλη αυτή η παραφιλολογία, αν μέχρι την Δευτέρα 28/05 καταβληθούν οι 188.000 ευρώ εμείς θα «το βουλώσουμε» δεν αξιώνουμε τίποτα παραπάνω, από την προηγούμενη Παρασκευή το είχα ξεκαθαρίσει αλλά αντί να προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας είναι εξαφανισμένοι όλοι και αντί αυτού βλέπουμε διάφορα ανυπόγραφα άρθρα να κάνουν την εμφάνισή τους και να λένε τα χίλια παραμύθια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: