Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Euro 2012: Ξεκινάει η περιπέτεια του Χόντγκσον!!

Η Αγγλία φιλοξενείται από τη Νορβηγία στο Όσλο στο πρώτο της φιλικό στην Ρόι Χόντγκσον εποχή.
Μεγάλη είναι η αισιοδοξία στο στρατόπεδο της Αγγλίας ενόψει του Euro 2012. Από τη στιγμή που η πίεση είναι μειωμένη συγκριτικά με άλλες χρονιές, τα «τρία λιοντάρια» ελπίζουν σε κάτι θετικό στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο Ρόι Χόντγκσον έχει φέρει άλλον αέρα στην ομάδα και θα η Αγγλία δίνει την πρώτη αναμέτρηση υπό τις οδηγίες του, στο Όσλο όπου φιλοξενείται από τη Νορβηγία.
Από την πλευρά της, η Νορβηγία τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου των προκριματικών, όντας ισόβαθμη με την  Πορτογαλία, χάνοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ στην ισοβαθμία και τη διαφορά τερμάτων. Η ομάδα του Όλσεν έχει μόλις μία συμμετοχή σε Euro, αυτή του 2000 στα γήπεδα του Βελγίου και της Ολλανδίας.
Αρκετοί είναι οι γνωστοί ποδοσφαιριστές στο αγγλικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι Τζον Άρνε Ρίισε, Μπρέντε Χάνγκελαντ, Γιόναθαν Παρ, Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν και Έρικ Χάσελκαπ βγάζουν το… παντεσπάνι τους σε συλλόγους του Νησιού.
Το συγκεκριμένο φιλικό, θα είναι το πρώτο από τα δύο που θα δώσει η Αγγλία πριν πετάξει για το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της. Το άλλο είναι στο «Γουέμπλεϊ» όπου θα φιλοξενήσει το Βέλγιο.
Δεν λείπουν τα προβλήματα
Οι γηπεδούχοι στην προσπάθειά τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Χάβαρντ Νόρντβαϊτ, αλλά ούτε και σε αυτές του Τόμας Ρόνιε, οι οποίοι είναι τραυματίες.
Από την πλευρά του, ο Ρόι Χόντγκσον επιβεβαίωσε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση, την ώρα που και ο Γκλεν Τζόνσον είναι αμφίβολος. Κατά τα άλλα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σκοτ Πάρκερ που ήταν τραυματίας. Τέλος, εκτός θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Ντάνι Γουέλμπεκ, με τον Άντι Κάρολ να παίρνει τη θέση βασικού.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρσταϊν, Χόγκλι, Χάνγκελαντ, Ντεμίντοφ, Ρίισε, Μπράατεν, Γκρίντχαϊμ, Γιένσεν, Πέντερσεν, Χάσελκαπ, Αμπντελάουε.
ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Τζόουνς, Γιαγκέλκα, Λέσκοτ, Μπέινς, Μπάρι, Πάρκερ, Γουόλκοτ, Τζέραρντ, Γιάνγκ, Κάρολ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: