Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Euro 2012: Αναζητώντας τη βελτίωση η Ολλανδία!!

Μετά την ήττα της με 3-2 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, η Ολλανδία αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία στο «Άμστερνταμ Αρένα» με στόχο τη νίκη… ψυχολογίας.
Το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την Ολλανδία δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για τους «οράνιε». Αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία, υπέστησαν την ήττα με 3-2 και ο προβληματισμός ήταν έκδηλος στο στρατόπεδό της. Πλέον, επιστρέφει στη βάση της και στο «Άμστερνταμ Αρένα» φιλοξενεί τη Βουλγαρία με στόχο τη νίκη που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στις τάξεις της.
Η Ολλανδία, έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τους Βούλγαρους, επικρατώντας 3-2 εκτός έδρας στη Σόφια. Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ βρίσκεται επτά εμφανίσεις μακριά από τις 100 και αν το καταφέρει θα γίνει ο πέμπτος στην ιστορία των «οράνιε» που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
Ο Κλας Γιάν Χούντελααρ έχε πετύχει 31 τέρματα με το εθνόσημο και είναι ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ της ομάδας. Από την πλευρά τους οι Βούγλαροι αδυνατούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς η τελευταία τους συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση, ήταν στο Euro 2004.
Πρόβλημα στον… άσο
Ο Μπερτ φαν Μάαρβικ για την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία δεν υπολογίζει στον βασικό τερματοφύλακα, Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ ο οποίος είναι τραυματίας, την ώρα που ο Ιμπραΐμ Αφελάι βρίσκεται ακόμα σε υποχρεώσεις με την ΜΠαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, ο Στιν Σχάαρς θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, μετά την απουσία του στο φιλικό με τους Βαυαρούς.
Από τη Βουγλαρία, ο Λούμποσλαβ Πένεφ δεν υπολογίζει στον τερματοφύλακα, Νικολάι Μιχαΐλοφ, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ίλια Μιλάνοφ λόγω προβλήματος τραυματισμού.
Οι πιθανές ενδεκάδες
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Βορμ, Φαν ντερ Βιλ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Ντε Γιόνγκ, Ρόμπεν, Σνάιντερ, Κάιτ, Φαν Πέρσι.
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Κόλεφ, Μποντούροφ, Ίλιεφ, Ιβάνοφ, Ζάνεφ, Γκάντζεφ, Ζλατίνκσκι, Μανόλεφ, Ποπόφ, Γκαρκόροφ, Μποζίνοφ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: