Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Από Δευτέρα «τελειώνει» του προπονητή!!

Από Δευτέρα «τελειώνει» του προπονητή
Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι η πιο κρίσιμη για την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους και περιμένουν απαντήσεις. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Παύλος Δερμιτζάκης με τον οποίο έχουν γίνει οι συζητήσεις και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Μακεδόνας τεχνικός έχει κουβεντιάσει με τους ανθρώπους του Πανιωνίου και δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από όσα έχει ακούσει, όπως και αντίστοιχα οι «ισχυροί» άνδρες του συλλόγου της Πλατείας.

Ο Πανιώνιος, είναι από τις ομάδες που κινδυνεύουν να μην πάρουν άδεια για την επόμενη σεζόν και είναι πιθανό ο νέος τεχνικός να δουλέψει με νέους ποδοσφαιριστές.

Αυτό το ξέρει καλά και ο Δερμιτζάκης, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει με νεαρά παιδιά, εάν και εφόσον επέλθει συμφωνία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και για να είναι θετικές θα πρέπει να γεφυρωθεί ένα μικρό χάσμα που υπάρχει στο οικονομικό.

Στο ενδεχόμενο που η περίπτωση Δερμιτζάκη… «στραβώσει» τότε ο Πανιώνιος θα στραφεί σε άλλες λύσεις, κυρίως από τον ελλαδικό χώρο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: