Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μέλμπεργκ, Μανωλάς και Μαλεζάς!!

Η κανονική διάρκεια του ματς τελείωσε χωρίς αποτέλεσμα, πέρασε και το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, διανύουμε το δεύτερο και η υπόθεση της ανανέωσης του Μέλμπεργκ οδεύει στα …πέναλτι. Γράφει ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης.
Μέλμπεργκ, Μανωλάς και Μαλεζάς
Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός είναι προφανές ότι κάτι έχει στα χέρια του, όμως, είναι επίσης σαφές ότι αμφιταλαντεύεται μέσα του, γι' αυτό και ζήτησε κι έλαβε δύο παρατάσεις από τον Ολυμπιακό, τρενάροντας την απάντησή του.
Τι είναι όμως αυτό το "κάτι" που έχει ο Μέλμπεργκ; Ο ατζέντης του 35χρονου ποδοσφαιριστή είχε τις τελευταίες εβδομάδες επαφές με συλλόγους της Αγγλίας (Έβερτον, Άστον Βίλα), της Τουρκίας, της Ρωσίας, της Σουηδίας, των… ΗΠΑ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κρούση και από ομάδα της… Κίνας.
Έτσι, ο Σουηδός προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να ζυγίσει τα πράγματα (αγωνιστικά και οικονομικά) , παίρνοντας τη σωστή απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Είναι ξεκάθαρο πως η προσφορά του Ολυμπιακού δεν τον ικανοποιεί (ένα εκατομμύριο ευρώ για ένα χρόνο), διαφορετικά θα είχε βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προταθεί εδώ και ένα μήνα. Από τη στιγμή, όμως, που εξακολουθεί να αφήνει τα πάντα ανοιχτά, επιτρέπει στους "ερυθρόλευκους" να αισιοδοξούν.
Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι στην ΠΑΕ που τονίζουν πως "η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες της προσωπικότητας, της αξίας και της εμπειρίας του Μέλμπεργκ, ειδικά σε μια τόσο νευραλγική θέση" και θεωρούν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι που εκτιμούν πως η απάντηση του Σουηδού δεν θα είναι θετική. Κοντός ψαλμός…
Στο ερώτημα, αν ο Ολυμπιακός έχει plan B για τη θέση του στόπερ σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνεργασία του συλλόγου με τον Μέλμπεργκ, στελέχη των Πειραιωτών απάντησαν ότι το τμήμα σκάουτινγκ έχει κάνει μια προεργασία και υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο, καθώς περιμένουν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον διεθνή Σουηδό αμυντικό.
Όσο για κάποιες πιθανές λύσεις; Από τη διεθνή αγορά, αρέσει ο Σέρβος Μίλαν Μπίσεβατς (Παρί Σεν Ζερμέν) και ο Αργεντινός Γκιγιέρμε Μπουρντίσο (Άρσεναλ Σαραντί), ενώ από την εγχώρια αγορά στα υπόψη είναι ο Κώστας Μανωλάς που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ και ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: