Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Το συμφωνητικό Τζίγγερ-Αλαφούζου!!

Διαβάστε αναλυτικά το συμφωνητικό για την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ που υπέγραψαν Γ.Βαρδινογιάννης και Γ.Αλαφούζος...
Το συμφωνητικό Τζίγγερ-Αλαφούζου
Η καταβολή του ποσού του μισού εκατομμυρίου ευρώ, καθώς και η εξασφάλιση άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αποτελούν τις προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Γιάννη Αλαφούζο.
Κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά από το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δυο άνδρες και το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον επικεφαλής της προσπάθειας σωτηρίας των «πράσινων».
Παράλληλα, στο συμφωνητικό προβλέπεται ότι η πράξη μεταβίβασης των μετοχών θα γίνει στο τέλος της τρέχουσας οικονομικής «χρήσης», ήτοι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013.
Υπάρχει, μάλιστα, και ρητή αναφορά στη δωρεάν χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας, από την ημέρα της υπογραφής του συμφωνητικού ως την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, ενώ στη συνέχεια οι όροι για τη νέα μίσθωση θα τεθούν και πάλι επί τάπητος.
Τέλος, ανάλογη αναφορά υπάρχει και στη μεταβίβαση των μετοχών της ΓΗΠΕΛ από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον τελευταίο να εγγυάται την ικανοποίηση οποιασδήποτε απαίτησης προκύψει.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: