Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Κριστιάνο, ο Θρύλος; Μέσι, η ΑΕΚ...!!

Κριστιάνο, ο Θρύλος; Μέσι, η ΑΕΚ...
Ο Στέφανος Χάρης γράφει με τον δικό του μοναδικό τρόπο για τα διεθνούς φήμης λαβράκια που απέκτησαν ή προσπαθούν οι μεγάλες ελληνικές ομάδες.
Eυτυχώς που υπάρχουν ακόμη στη Super League τόσες πολλές διοικήσεις με οικονομική ευρωστία, αγαπητέ αναγνώστη, να αποκτούν τον έναν παικταρά μετά τον άλλο, για να σκάει λίγο το χειλάκι του χειμαζόμενου οπαδού. Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Μήτρογλου για την απόκτηση του «Κριστιάνο» (του Μπουρναζίου) από τον Θρύλο κι ήρθε η δυναμική απάντηση της ΑΕΚ με το ενδιαφέρον για τον «Μέσι του Ψηλορείτη». Εγραψε χθες η «Κιτρινόμαυρη Ωρα», με αφορμή την άριστη οικονομική κατάσταση της «Ενωσης»:
«Ούτε ένας ΑΕΚτζής, ρε; Δεν υπάρχει στους τόσους λεφτάδες ένας να βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει αδειοδότηση και να παίξει στην Ευρώπη; Η ΑΕΚ εκπέμπει SOS. Παλεύει για να ζήσει μέχρι τις 4 Ιουλίου». Λίγο πριν βράσω κόλλυβα για να κλάψουμε με τη θεία Λουκρητία τη μακαρίτισσα, το μάτι μου έπεσε σε μια είδηση ακριβώς πάνω από τους τίτλους της καταστροφής:
«Τριποτσέρη βλέπει η ΑΕΚ. Κουτσιανικούλης στην "Κιτρινόμαυρη Ωρα": "Βρείτε τα κι έρχομαι"». Μαγεύτηκα! Πού να πέσει και το ρευστό από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας του Μπαϊρακτάρη, τι έχει να γίνει! Θα βαρεθεί ο Μιαούλης να μετράει Σικαμπάλες και Ροναλντίνιους στα Σπάτα (Βλάση, συ μας χάραξες πορεία, εσύ γλυκιά, εσύ γλυκιά μας αμαρτία...).
Δυστυχώς λίγο χειρότερα είναι τα πράγματα στον άλλον «Δικέφαλο», του Βορρά. Ο λατρεμένος Γιώργος Μίνος περιέγραψε στο metrosport.gr με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση του ΠΑΟΚ:
«Κάθε πέρυσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα. Η φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αφήνει τραυματικές εμπειρίες, εκτός από μια αναλαμπή που υπήρχε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τελικά η εννεάμηνη παραμονή προπονητή δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, δεν ήταν ο άνθρωπος που θα εμφυσούσε τον άλλο αέρα που ζητάει η Τούμπα».
Υστερα από όλα αυτά, dear, δεν μένει παρά να τραγουδήσουμε Γιαννάκη Πλούταρχο για να πάνε κάτω τα φαρμάκια: εμφυσάει πολύ απ' το σπασμένο μου το τζάμι, εμφυσάει πολύ και μπαίνει κρύος ο Βοργιάς. Δικό σας...

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: