Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πασιένσια: «Μόνο με τον Ολυμπιακό μίλησα»

Πασιένσια: «Μόνο με τον Ολυμπιακό μίλησα»
Την φημολογία που τον ήθελε να είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ο Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο Πορτογάλος τεχνικός με νέες δηλώσεις του στο RTP διέψευσε πως έχει πρόταση από την Άστον Βίλα, όμως άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Θυμίζουμε πως ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ ήταν «πρώτο» όνομα στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

«Είμαι σε συζητήσεις με άλλες ομάδες, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό μόνο το ενδιαφέρον απ΄τον Ολυμπιακό. Δεν έχω έρθει σε συμφωνία για την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα», τόνισε ο Πασιένσια, ο οποίος πριν από αρκετό διάστημα παρουσιαζόταν ως το ακλόνητο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως οι απαιτήσεις του (οικονομικό και βοηθούς που ήθελε) τον έβγαλαν από την σχετική λίστα.

Παράλληλα ο 43χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στην προηγούμενη ομάδα του, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία αποχώρησε τον περασμένο χειμώνα: «Ήμουν περήφανος που ήμουν προπονητής της Σπόρτινγκ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι χαρούμενος που άνοιξε η συγκεκριμένη «πόρτα» για μένα».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: