Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Θετικό «τεστ» για Ιρλανδία!

Θετικό «τεστ» για Ιρλανδία!
Σε πολύ καλό δρόμο, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro 2012, βρίσκεται η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας, που νίκησε σε φιλικό παιχνίδι την αντίστοιχη της Βοσνίας με 1-0!

Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι μπορεί να μην «θάμπωσε» με την εικόνα της, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα φάνηκε σοβαρή και έτοιμη, με ορισμένες «πινελιές», να πάει στα τελικά της διοργάνωσης με υψηλές βλέψεις! Οι φιλοξενούμενοι Βόσνιοι παρέταξαν όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματά τους και δημιούργησαν αρκετές φορές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γουέστγουντ, όμως καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων!

Από τη μεριά τους, οι Ιρλανδοί μπορεί να μην είχαν πολλές τελικές προσπάθειες, όμως κατάφεραν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου να… προειδοποίησουν την αντίπαλη εστία! Στο 48’ ο ΜακΓκίντι δέχτηκε την κεφαλιά πάσα του Ντόιλ, όμως το σουτ του χτύπησε στο δοκάρι των Βόσνιων!

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ο Λονγκ δέχτηκε τη σέντρα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στους Ιρλανδούς (77’).

*Οι άνθρωποι της Ιρλανδίας καρδιοχτύπησαν στο 12’ όταν ο Ρόμπι Κιν δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και βγήκε από το γήπεδο. Τέλος καλό, όλα καλά όμως καθώς ο έμπειρος επιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά αργότερα.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Ιρλανδία: Γουέστγουντ – ΜακΣέιν(Κέλι 78’), Νταν(Λέτζερ 70΄), Ο΄Ντι, Γουόρντ – Νταφ(ΜακΓκίντι 46’), Γουέλαν(Άντριους 46’), Γκίμπσον, ΜακΚλιν – Κιν(Λονγκ 63’), Ντόιλ (Γουόλτερς 63’)

Βοσνία: Μπέγκοβιτς – Μεντούνζανιν(Στεφάνοβιτς 46’), Πάντζα, Γιάχιτς, Μούζντα (Ζαχίροβιτς 56’)– Πιάνιτς, Μισίμοβιτς(Αλίσπαχιτς 81’), Ράχιμιτς (Βράνιτς 46’), Λούλιτς – Τζέκο, Ιμπίσεβιτς (Βράνιες 70΄)

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: