Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δεν αστειεύεται η «σελεσάο» τζούνιορ!!

Δεν αστειεύεται η «σελεσάο» τζούνιορ (vids)
Μπορεί να έπαιζε με μόλις 3 «αστέρια» της η εθνική Βραζιλίας, ωστόσο έστησε «πάρτι» στην «Ίμτεκ Αρένα» του Αμβούργου, νικώντας 3-1 την Δανία, η οποία σε λίγες μέρες ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Euro.

Τι και αν ο προπονητής της «σελεσάο» είχε κατεβάσει… πιτσιρίκια (μ.ο 22 ετών), πλαισιωμένα από τους Μαρσέλο, Χουλκ και Τιάγκο Σίλβα, τα «μωρά» έδωσαν τα δικά τους διαπιστευτήρια.

Μόλις στο 8’ ο επιθετικός της Πόρτο, Χουλκ άνοιξε το σκορ με σουτ από 30μ., όπου φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας των Δανέζων, Σόρενσεν. Πέντε λεπτά αργότερα, η Βραζιλία διπλασίασε τα τέρματα της, με αυτογκόλ του Ζίμλινγκ, μετά από αναταραχή στην μεγάλη περιοχή.

Πριν «κλείσει» το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 40’ ο Χουλκ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο 26χρονος επιθετικός επωφελήθηκε από το λάθος του αμυντικού της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ και με πλασέ από την μεγάλη περιοχή «έγραψε» το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Μάρτιν Όλσεν ήταν να μειώσει σε 3-1, με τον Νίκλας Μπέντνερ να ευστοχεί από κοντινή απόσταση, ύστερα από ασίστ του Ζίμλινγκ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δανία βρίσκεται στο Β’ γκρουπ του Euro και θα αντιμετωπίσει τις Ολλανδία, Γερμανία και Πορτογαλία. Από την άλλη πλευρά, στη Βραζιλία το ταλέντο δεν σταματά ποτέ και έδωσε πολύ θετική παράσταση εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δανία (Όλσεν): Σόρενσεν (25’ Άντερσεν), Άγκερ, Σ. Πόουλσεν, Βας, Ζίμλινγκ, Έρικσεν (62’ Ρόμενταλ), Μπέντνερ, Κιάερ, Σόνε (24’ Κάλενμπεργκ), Κρον-Ντέλι, Κ. Πόουλσεν (46’ Γ. Πόουλσεν)

Βραζιλία (Μενέσες): Τζέφερσον, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτσέλο (68’ Άλεξ Σάντος), Ντανίλο (72’ Ραφαέλ Σίλβα), Ζουάν, Όσκαρ, Σάντρο (85΄Κασεμίρο), Χουλκ (90’ Ουβίνι), Λούκας (82΄Γκιλιάνο), Λεάντρο (75’ Γουέλινγκτον), Ρομούλο

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: