Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Euro 2012: Με σύνθεση… ανάγκης η Ισπανία!!

Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας δίνει η Παγκόσμια πρωταθλήτρια η οποία αντιμετωπίζει τη Σερβία στο Σεν Γκάλεν της Ελβετίας.
Με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας θα παραταχθεί η Ισπανία σε λίγες ημέρες. Οι «φούριας ρόχας» ξεκινούν την προετοιμασία τους για τα τελικά του Euro 2012 με αρκετά προβλήματα. Η προετοιμασία τους δεν μπορεί να γίνει με κανονικές συνθήκες, καθώς οι ποδοσφαιριστές από Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν έχουν συναντηθεί ακόμα με την υπόλοιπη αποστολή.
Οι πρωταθλητές κόσμου, δίνουν την πρώτη τους φιλική αναμέτρηση για την προετοιμασία τους στην Ελβετία όπου αντιμετωπίζουν τη φιλόδοξη Σερβία που κάνει νέο ξεκίνημα μετά τον αποκλεισμό της από τη μεγάλη διοργάνωση.
Οι Νταβίντ ντε Χέα, Χουανφράν, Αντριάν Λόπεζ, Χάβι Γκαρσία, Μπενάτ και Ίθκο αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με τους «φούριας ρόχας» εφόσον αγωνιστούν. Οι Βαλκάνιοι από την πλευρά τους θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Μετράει απουσίες ο Ντελ Μπόσκε
Πειραματική αναμένεται η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε στο πρώτο φιλικό της ομάδας του ενόψει των τελικών του Euro 2012. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι παίκτες των Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο δεν είναι διαθέσιμοι. Έτσι, ο Χάβι Γκαρσία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Κατά τα άλλα το δίδυμο της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες και Χουάν Μάτα θα είναι κανονικά στη διάθεση του έμπειρου προπονητή.
Τα φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012 δεν υπολογίζουν για τη διοργάνωση στους τραυματίες, Νταβίντ Βίγια και Κάρλες Πουγιόλ, με τον Ρομπέρτο Σολδάδο να δείχνει πως είναι το φαβορί για να αγωνιστεί βασικός.
Από την πλευρά του, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς κάνει το νέο του ξεκίνημα χωρίς αρκετά από τα αστέρια της ομάδας όπως είναι οι Μίλος Κράσιτς, Ζντράβκο Κουζμάνοβιτς, Νέναντ Μίλιγιας, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, Μιραλέμ Σουλεϊμάνι και Νίκολα Ζίγκιτς, δείχνοντας από νωρίς πως θέλει να στηριχτεί σε νέους ποδοσφαιριστές.
Οι πιθανές ενδεκάδες:
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Αλμπιόλ, Ζόρντι Άλμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Χάβι Γκαρσία, Καθόρλα, Σίλβα, Μάτα, Σολδάδο.
ΣΕΡΒΙΑ: Μπρκιτς, Ιβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Μπίσεβακ, Μπάστα, Μάτιτς, Ιγκνόφσκι, Κολάροφ, Τόσιτς, Λέκιτς, Μάρκοβιτς.



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: