Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μήπως να ...ξεφουσκώσουμε λίγο;

Σίγουρος ότι η Εθνική Ελλάδας θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro 2012 εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης. Καλό θα ήταν, πάντως, να είμαστε λίγο πιο προσγειωμένοι...
Μήπως να ...ξεφουσκώσουμε λίγο;
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης στη "SportDay":
Στο φινάλε μιας πολύ δύσκολης σεζόν για σένα, με τον τραυματισμό κ.λπ., βρίσκεσαι με την Εθνική στην τελική ευθεία για το Euro. Αισθάνεσαι ότι επέστρεψες δριμύτερος;
"Νιώθω ότι επέστρεψα υγιής πάνω απ' όλα. Απόλυτα συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στο σκοπό που έχουμε όλοι ως ομάδα. Κι εγώ από τη μεριά μου όπως όλα τα παιδιά θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για μια πολύ καλή πορεία".
Αυτή είναι η πρώτη πολυήμερη συνεύρεσή σας με τον Σάντος και περιλαμβάνει κάμποσες διπλές προπονήσεις. Πιστεύεις ότι μέσα από αυτήν την κοπιαστική διαδικασία θα παρουσιάσει η ομάδα ένα εν μέρει διαφορετικό αγωνιστικό προφίλ στο Euro;
"Νομίζω ότι ήδη έχει διαφοροποιηθεί κι ακόμη περισσότερο θα διαφοροποιηθεί στη συνέχεια, από τη στιγμή που θα δουλέψουμε αρκετές ημέρες μαζί. Θεωρώ ότι αυτό θα φανεί στη διοργάνωση".
Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τους Έλληνες φιλάθλους;
"Θέλουμε να έρθουν όσο περισσότεροι μπορούν στην Πολωνία για να μας δουν κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν".
Μπορείς να κάνεις μια πρόβλεψη για τον πρώτο αγώνα με την Πολωνία;
"Οχι, δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή εικόνα και θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η πρεμιέρα είναι σημαντική για τη συνέχεια".
Πιστεύεις στην πρόκριση;
"Ναι, πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά που γίνεται εδώ καθημερινά και τον επόμενο καιρό πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι. Καθοριστικό ρόλο, όπως προανέφερα, θα παίξει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: