Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μυστικά ραντεβού, "γέφυρες" και άλλα πολλά...!

Ξεκίνησαν ήδη οι "ζυμώσεις" ενόψει των εκλογών στην "Κοινωνία Μελών ΑΡΗ".
Μυστικά ραντεβού, "γέφυρες" και άλλα πολλά...
Από βδομάδα μπαίνουμε σιγά σιγά σε προεκλογική περίοδο για την "Κοινωνία Μελών ΑΡΗ" (θα προκηρυχτούν στην γ.σ της 6 Ιουνίου). Και το ενδιαφέρον φυσικά, είναι τεράστιο για λόγους που ο καθένας αντιλαμβάνεται… Το μόνο βέβαιο ότι είναι ότι κι αυτές οι εκλογές θα γίνουν, όπως φαίνεται, σε κλίμα πόλωσης.
Το απευχόμαστε, αλλά δεν βλέπουμε πως μπορεί να γίνει διαφορετικά. Από ‘κει και πέρα, οι διεργασίες «πίσω από τις κουρτίνες» έχουν ήδη ξεκινήσει και οι «μυστικές συναντήσεις» είναι πολλές τις τελευταίες ώρες. Υπάρχουν πολλοί που ερίζουν για τη διοίκηση του φορέα και που επιθυμούν τον έλεγχό της (θυμίζουμε ότι είναι 7μελή και θα εκλεγούν οι πρώτοι επτά σε ψήφους). Μέχρι στιγμής, επισήμως έχει δηλώσει την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν να θέσει υποψηφιότητα και ο Τάσος Δεσύπρης, ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η κάθοδος του Παναγιώτη Στεφανίδη και κάποιων άλλων στελεχών της «ΑΡΗΣ-Ενότητα».
Αγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικήτας Ματθαίου, που επίσης φέρεται να το σκέφτεται. Υποψηφιότητα σκέφτεται να καταθέσει και ο Αγγελος Γρόλλιος, όπως λένε οι πληροφορίες.
Από την άλλη, άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο νυν πρόεδρος της «ΚΜΑ», Γιάννης Γρανούζης, και οι συνεργάτες του. Προς το παρόν δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους, ούτε αφήνουν να διαφανούν οι προθέσεις τους. Θα δείξουν οι επόμενες μέρες, όπως θα φανεί στο προσεχές διάστημα ποιοι άλλοι θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις επικείμενες εκλογές.
Μην εκπλαγείτε, πάντως, αν δούμε απρόσμενες «συμμαχίες» μεταξύ προσώπων που τα τελευταία χρόνια δεν έλεγαν ούτε «καλημέρα», αλλά αίφνης «ρίχνουν γέφυρες» γιατί αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες…
πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: