Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ανατροπή… ζωής για Σαν Μάρτιν!

Αν και βρέθηκε πίσω με 2-0, η Σαν Μάρτιν επικράτησε της Ολίμπο με 3-2 και πήρε μεγάλη… ανάσα στην τριετή κατάταξη του αργεντίνικου πρωταθλήματος.
Με τους τρεις βαθμούς, οι Σαν Μάρτιν Ντε Σαν Χουάν ανέβηκε στην 18η θέση της τριετής βαθμολογίες και έριξε τη Σαν Λορένζο στην «καταδικαστική» 19η. Αντίθετα η Ολίμπο υποβιβάστηκε και μαθηματικά… εξασφαλίζοντας την 20ή θέση στην κατάταξη της τελευταίας τριετίας.
Πάντως η Ολίμπο προηγήθηκε με 1-0 στο ένατο μόλις λεπτό, όταν ο Γκουέδες Πέρεζ εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας. Μάλιστα στο 51ο λεπτό ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 2-0, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν αποκρούσει τις ευκαιρίες της Σαν Μάρτιν, που σημειώθηκαν στο μεσοδιάστημα.
Ενώ το ματς φαινόταν… τελειωμένο, ο Σεμπαστιάν Πένκο μείωσε σε 2-1 στο 71ο λεπτό. Ακολούθησε το 2-2 από τον Γκαστόν Καπράρι σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Ματίας Ιμπάνιεζ και στις καθυστερήσεις ο Κρίστιαν Οσβάλντο Άλβαρεζ ολοκλήρωσε την ανατροπή με εύστοχο πέναλτι.
Σημειώνουμε πως αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της Clausura, της οποίας την 16η αγωνιστική άνοιξαν. Συγκεκριμένα η Σαν Μάρτιν συμπλήρωσε 18 βαθμούς και η Ολίμπο έμεινε στους 11.
Σαν Μάρτιν Ντε Σαν Χουάν: Πόκρινιτς, Σααβέντρα (63’ Ντιέγκο Γκαρσία), Σόσα, Λάντα, Αλβάρεζ, Καρούσκα, Βάγκνερ (53’ Αφρανκίνο), Μπογκάδο (59’ Καπράρι), Κανούτο, Πένκο, Νούνιεζ.
Ολίμπο Ντε Μπαχία Μπλάνκα: Ιμπάνιεζ, Μαντσινέγι, Βιγιανουέβα, Ντίαζ, Παρμισάρι, Ροσάδα (85’ Λίτρε), Μούστο, Ρόγε, Γκουέδες, Μπαρέιρο, Λάσο (75’ Βέγκα).




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: